Ez már tényleg kövérnek számít?
Figyelt kérdés
A kontextus most mindegy, de egy beszélgetés alkalmával a téma miatt megemlítettem, hogy barátnőm 80 kiló. Ez az illető még nem találkozott vele, és nem emlékszem pontosan mit válaszolt, de az volt a lényeg, hogy kövérnek/ducinak gondolta ebből a számból. Persze, van mit fogni rajta, de a ducitól szerintem távol áll.
A kérdésem: ha te csak annyit tudsz egy lányról, hogy 167 cm magas és 80 kiló, akkor mit gondolsz?
2023. jan. 7. 20:06
21/22 anonim válasza:
És ha kövérnek számít, akkor már nem szereted ?!
Igazán nem értem, hogy miért írtad ki a kérdést, de sokkal gázabb, mint a barinőd súlya.
22/22 anonim válasza:
Bőven kövérnek gondolnám. Ugyanennyi cm magas vagyok nőként. 55 kg körül vagyok vékony, 60 körül átlagos. Több még nem nagyon voltam, de duci szerintem olyan 65-70 körül lehet. A 80-ra kövéret mondanék. Persze van aki ezeket szinonímaként használja (duci, kövér), én nem. Meg persze lehet a csaj valami profi testépítő és akkor nem sok, csak azért valljuk be, nagyobb az esélye hogy kövér az illető. Pláne, hogy lányt írsz, nem nőt. Ha egy fiatal tini vagy huszonéves csaj ilyen súlyú, akkor ő lesz az, aki 30 felett, és/vagy szülés után gurulni fog ha nem kezd el jobban odafigyelni magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!