Más is járt hasonlóan az ünnepek alatt?
Tudom, hogy még tart a karácsony, de én télen eleve többet eszek.
És karácsonykor alapból több a finom falat, süti és hát ha rokonoknál vagyok és nem eszek sértődés van. Gondolom ismerős...
És hát itt egy fotó, hogy szemléltessem ez a póló jó volt rám karácsony előtt:
Vicces, hogy azt írják páran, hogy 5-6kg a határ amit fel lehet szedni.
5kg felesleghez 35000 kalória többlet kell. Kétlem, hogy ennyit összehozna bárki is 2-3 nap alatt. Gondolkozzunk már reálisan. :D
Ami feljön kg, annak nagy része víz a + szénhidrát miatt. Attól, hogy a mérlegen nő a súly, még nem biztos, hogy zsírban jön fel. Ennyi a titok.
Hát ez a póló valószínűleg ünnepek előtt sem állt rajtad valami jól.
Pár nap alatt te nem fogsz hízni több kilót zsírban, ez totális hülyeség.
Valószínűleg egy nagy evés után készült a kép, tele vagy szénhidráttal és vízzel ami így felpuffaszt.
Ha pár napig normálisan ennél, 2-3 kilót lejjebb mutatni a mérleg (ami nem zsír hanem víz!!). De ez nem változtat a tényen, hogy alapvetően van rajtad felesleg.
Hálisten mi ebben az időszakban csak egyszer, 24. én vagyunk vendégsègben anyósnál. Ott nyilván esélytelen tartani a diétám mert a köret kimerül tésztában és rizsben, pörkölt és rántott hal mellé. Korgó gyomorral viszont nem óhajtok ott fél napot végigszenvedni...így eszem ami van. Kis adagot. + Megkóstoltam 3 féle sütit ami volt. Mindből 1 szelet vagy darab. Konkrétan 1 szelet diós bejgli, 1 szelet túrós rétes, 1dbcsokis muffin volt.
Ez az egy nap +2kg lett a mérlegen. 23.-án 67kg voltam amit nagyobb fogyás után már 1 éve tartok, és ma délután 😂amikor keltem mértem egyet és 69,1 vagyok.
Tavaly ezután az 1 napos vendégség után pl 70 kilót mutatott. És akkor is vigyáztam a kaja adagokra, meg a kevés sütire.
Itthon már egyből visszaálltam a diétás étrendemre, mindkét esetben. Tavaly február végére ment le ez a plusz súly, most majd meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!