Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is járt hasonlóan az...

Más is járt hasonlóan az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még tart a karácsony, de én télen eleve többet eszek.

És karácsonykor alapból több a finom falat, süti és hát ha rokonoknál vagyok és nem eszek sértődés van. Gondolom ismerős...

És hát itt egy fotó, hogy szemléltessem ez a póló jó volt rám karácsony előtt:

[link]

2022. dec. 26. 01:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
35%
De minek irkalsz akkor ide? Egyel meg hizzal ahogy akarsz, kitizgat. De amint latod mindenki elengedi magat kicsit.. csak akinek elete resza a sport annak mind1, h milyen nap van. Nem mindenkinek okoz oromot a zabalas 🤨
2022. dec. 26. 12:10
 22/35 anonim ***** válasza:
81%

Vicces, hogy azt írják páran, hogy 5-6kg a határ amit fel lehet szedni.

5kg felesleghez 35000 kalória többlet kell. Kétlem, hogy ennyit összehozna bárki is 2-3 nap alatt. Gondolkozzunk már reálisan. :D

Ami feljön kg, annak nagy része víz a + szénhidrát miatt. Attól, hogy a mérlegen nő a súly, még nem biztos, hogy zsírban jön fel. Ennyi a titok.

2022. dec. 26. 12:50
 23/35 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen jól nézel ki még így is szerintem.
2022. dec. 26. 12:52
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
#21 Miért zárná ki egymást a kettő? Nekem is fontos része az életemnek a sport, és mégis örömet okoz a zabálás.
2022. dec. 26. 12:54
 25/35 anonim ***** válasza:
41%

Hát ez a póló valószínűleg ünnepek előtt sem állt rajtad valami jól.

Pár nap alatt te nem fogsz hízni több kilót zsírban, ez totális hülyeség.

Valószínűleg egy nagy evés után készült a kép, tele vagy szénhidráttal és vízzel ami így felpuffaszt.

Ha pár napig normálisan ennél, 2-3 kilót lejjebb mutatni a mérleg (ami nem zsír hanem víz!!). De ez nem változtat a tényen, hogy alapvetően van rajtad felesleg.

2022. dec. 26. 13:26
 26/35 anonim válasza:
94%
Nálam ugyanaz, mint 16-nál. Ebben a 2-3 napban én is kicsit elengedem magam és pihenek, utána újra visszaállok a szokásos életmódra. (Nem mellesleg kíváncsiságból én is megmértem magamat, +2kiló, egy hét és el is tűnik)
2022. dec. 26. 13:37
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem felesleg. Én simán meglovagolnálak!
2022. dec. 26. 13:44
 28/35 anonim ***** válasza:
67%

Hálisten mi ebben az időszakban csak egyszer, 24. én vagyunk vendégsègben anyósnál. Ott nyilván esélytelen tartani a diétám mert a köret kimerül tésztában és rizsben, pörkölt és rántott hal mellé. Korgó gyomorral viszont nem óhajtok ott fél napot végigszenvedni...így eszem ami van. Kis adagot. + Megkóstoltam 3 féle sütit ami volt. Mindből 1 szelet vagy darab. Konkrétan 1 szelet diós bejgli, 1 szelet túrós rétes, 1dbcsokis muffin volt.

Ez az egy nap +2kg lett a mérlegen. 23.-án 67kg voltam amit nagyobb fogyás után már 1 éve tartok, és ma délután 😂amikor keltem mértem egyet és 69,1 vagyok.

Tavaly ezután az 1 napos vendégség után pl 70 kilót mutatott. És akkor is vigyáztam a kaja adagokra, meg a kevés sütire.

Itthon már egyből visszaálltam a diétás étrendemre, mindkét esetben. Tavaly február végére ment le ez a plusz súly, most majd meglátjuk...

2022. dec. 26. 15:47
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Hát végülis most is jó rád... csak talán máshogyan áll, mint karácsony előtt... :) De az is lehet, hogy csak összement a mosásban! Nem?... :)
2022. dec. 26. 16:13
 30/35 anonim válasza:
73%
28) a rántott hal jó kaja,köret nélkül is elmegy.ettől nem hízol el.
2022. dec. 26. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!