Tudnátok oldalakat ajánlani?
Figyelt kérdés
20 kg-ot szeretnèk leadni. De nem tudom mit egyek. A mozgás biztosítva van, mèg szoknom kell, de èlvezem. De nem tudom milyen kajákat egyek... Receptek kellenènek, nem vagyok vega amúgy. Oldalak is jöhetnek....2022. dec. 12. 18:10
1/5 anonim válasza:
A kalóriaszámolás szabályaival tisztában vagy? Csak mert nem a recepteken múlik a fogyás, hanem a számokon, a matekon.
2/5 anonim válasza:
Recepteken annyiban múlik, hogy ne süss bő olajban, zsírban, alapból nem egészséges. Ugyanez a sok cukorral.
3/5 A kérdező kommentje:
Kalória bázis szeretnèk használni, viszont a munkahelyen nem tudom lemèrni az adagokat.... Pl ma lencseleves volt, meg milánói, de súlyra sajnos nem tudom :(
2022. dec. 12. 18:19
4/5 anonim válasza:
Ezért szoktak a diétázó emberek leginkább maguknak főzni. Otthon megcsinálod, kiméred, beviszed.
Egyébként tartsd deficitet, ne süss bő olajban, ahogy írták, és lehetőleg ne tésztát egyél kenyérrel. Legyen az ételekben bőven sovány hús, zöldség, gyümölcs, tojás, ch forrásnak mehet rizs, bulgur, minőségibb (fehérjedúsabb) tészták, ha nincs érzékenységed, allergiád, akkor sovány tejtermékek, és mértékkel mehetnek az olajos magvak is.
Tipikus ételek: főzelékek, levesek, hús + köret, saláták, zabkásák, tojásos ételek... Igazából csak a fantáziád szab határt. De javaslom még a google keresőt is, egészséges receptek, diétás receptek... stb kereső szavakkal.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!