Miért ugyanannyi a tömegem napközben, este és reggel is?
Figyelt kérdés
Elvileg többnek kéne lennie délután, ha nem is egy kilóval, de legalább 50 dekával. Többször kipróbáltam már, és nem szokott különbség lenni.2022. dec. 8. 13:08
1/5 anonim válasza:
"Elvileg többnek kéne lennie délután"
Nem feltétlenül, ez nem egy biológiai törvényszerűség.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, csak furcsállom.
2022. dec. 8. 13:40
3/5 anonim válasza:
Ha nap közben nem eszel, akkor nem lesz több a tömeged
4/5 anonim válasza:
Hát pedig ingadoznia kéne.
Eszel, kakálsz, abban is benne van minimum 1 kiló.
De a legnagyobb ingadozást a víz okozza, attól függően mit eszel/iszol, mennyit izzadsz, mennyit iszol, de még az időjárási frontok is befolyásolják mennyi vizet tart vissza a szervezeted.
5/5 anonim válasza:
Fene tudja. Nekem is van, hogy nincs szinte semmi különbség, más napokon meg 2-3 kiló is simán. És nem csinálok semmit annyira másképp, tehát nincs jelentősen több vagy kevesebb evés, ivás, só, vagy szénhidrát bevitel, és épp nem is a havim környékén van. Nem hiszem, hogy bármi nagy dolgot bele kéne ebbe látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!