46 éves vagyok és 15- 20 kg- túl szeretnék megszabadulni. Csirkemellet nem bírom meglenni,mozogni nem tudok 2 térdprotézis miatt. Hogy segíthetnék magamon?
Elöször is el kellene felejteni azt a hülyeséget, hogy fogyni csirkemellel lehet csak.
Ha tényleg tartósan le akarsz fogyni és tartani a súlyodat, akkor életmódot kell váltani, olyan étrendet alkalmazni, ami életed végéig magad. Erre a legjobb megoldás a kalóriaszámolás, úgy semmit, de tényleg semmit nem kell (nem is szabadna) letiltani, csak a mennyiségekre kell odafigyelni.
Másrészt térdprotézissel igenis kell mozogni, gyors séta mindenképpen belefér, másrészt a sport nem csak futást jelent, bármilyen más mozgás megfelelö. Súlyzós edzések a felsötestre, karokra mindenképpen mehetnek, lábra is vannak megfelelö, térdkimélö gyakorlatok.
Egyéb kifogás?
Akkor ne egyél csirkét. Kismillió más húsféle van. + Mozogni is lehet, bàrmit amire képes vagy. Ha nem vagy fekvőbeteg, mozogni is tudsz, ha akarsz.
Amúgy én sem eszem csirkemellet általánosságban, mert baromi drága. Esetleg ha anyóstól kapunk néha napján😂. Mégis lefogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!