Hogy kell a diétás habarást készíteni?
Figyelt kérdés
Pl. főzelékekhez ?2010. szept. 28. 17:20
1/5 anonim válasza:
Szia!
Diétás habarás.
3 van ami talán oké a diétásoknak.
1: Tejszín és liszt
2: étkezési keményítő és víz
3: Saját anyagával, ha lehet visszasüríted jobban az ételt
Remélem tudtam segíteni. Szia!
2/5 anonim válasza:
A tejszín sokkal zsírosabb, mint a tejföl.
A keményítő kukoricalisztből van, kalória ugyanannyi, mint a többi liszté, csak élettanilag jobb, mint a fehér liszt. Ennél is jobb a teljes kiörl., de abban is ugyanannyi kalória van.
Anyagával sűríteni jó, de én nem szarozok, tejföl bele, kevés tk. liszttel. Nem az a cél, hogy ehetetlen legyen a kaja, hanem hogy egészségesebben/diétásabban együnk. Nem szabad a végletek rabja lenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Mármint a megfőtt kajába (főzelék ) teszek tejfölt és lisztet ,majd elkeverem ,ennyi ?
2010. szept. 28. 21:05
4/5 anonim válasza:
én teljes kiörlésű lisztel szoktam csinálni,és 1,5-ös tejjel..finom és egészséges...
5/5 anonim válasza:
A tejföllel szokták kikeverni a liszted, és azt öntik a főzelékbe hogy ne legyen csomós. Csinálhatod úgy is, hogy a főzelék hígabb részéből kiveszel egy kicsit, és abban keversz el keményítőt, majd visszaöntöd és elkevered, így még energiaszegényebb. Ha abszolút nem akarsz bele habarást tenni, azzal teheted sűrűbbé, ha botmixerrel kicsit összepürésíted, de nem az egészet, hogy maradjanak benne darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!