Mit vehetek, ami hasznos az egészéges (diétás) táplálkozásban?
Gondolok itt arra, hogy pl: fagyasztott zöldségek, natúr joghurt, túró, csirkemell....
Mi tartozik még a "fogyaszd fogyókúra alatt nyugodtan" kategóriába?
Szeretnék egy nagybevásárlást tartani, hogy ne kelljen mindig a városba szaladni. Miket vegyek? (Csak olyanakokat írjatok, ami olcsó és Tes_oban kapható, ott vásárolok)
Köszi!
Én az "olcsót" is elfelejteném. Vásárolj kevesebbet, de minőségit, jobban jársz. Ami olcsó, többnyire tele van adalékkal, se nem egészséges, se nem fogyaszt. Természetesen nem a legdrágább a legjobb, de figyeld a minőséget.
Mirelit helyett helyezd előnybe a friss árut, amíg van friss zöldség, gyümölcs. Mondjuk ezeket inkább a piacon érdemes megvenni (jobb ízűek).
Hm köszönöm szépen.
És a levest üresen hogyan?
Azért kérdezem, mert ha húst főzöl bele, akkor az zsíros, ha kockából készítem, az nem zsíros, de mű.
Egyébként én kockából szoktam inni, de nem gyakran.
Leves helyett igyál ásványvizet,szinte ugyanaz.
Vehetsz csirkemellet-Ezt soha nem venném tescoban-,sovány túrót,tojást,brokkolit,paradicsomot,rizst,ásványvizet.
Tejsavó turmixot-ezt se ott vedd,mert kamut árulnak-tápkieg boltban.
Mi a húslevest caskis csirkemell-filéből és rengeteg zöldségből csináljuk, így tutira nem lesz zsíros. :)
Amúgy van a Fevita-nak egy mélyhűtött zöldségkeveréke (zöldbab, sárgarépa, zöldborsó és kukorica van benne), az nekem nagyon bevált, az íze se mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!