Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelire jó a Tejberizs?

Reggelire jó a Tejberizs?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 08:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Kezdjel el ismerkedni azzal, hogy melyik elelmiszerben milyen vitaminok es asvanyok vannak pl.

Akkor lesz jobb, amikor barna rizsbol keszited, de igy is jo,

jo etvagyat!

2010. szept. 28. 08:09
 2/11 anonim ***** válasza:
mire?
2010. szept. 28. 09:30
 3/11 A kérdező kommentje:
fogyni
2010. szept. 28. 09:49
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem igazán, de néha megteszi. A tejberizsben cukor van vagy édesítő, mindkettő hízlal (az édesítő is!).

Reggelire teljes kiörl. kenyér kéne a szénhidrát meg a rostok miatt, hozzá egy halom zöldség. A barna rizsben is jó a szénhidrát, de a cukor/édesítő felesleges, én nem tudsz hozzá növényeket enni.

2010. szept. 28. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha fogyni akarsz,akkor ne a ch-n járjon az eszed,hanem a fehérjén.Egy csészényi-nem tányér!-tejbegríz mehet a reggelihez,meg 2-3 tojás is.
2010. szept. 28. 12:23
 6/11 anonim válasza:
finom inkább
2010. szept. 28. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:
persze h jó! nem az egyhangú kajáktól fogsz lefogyni.. simán mehet :) kevés cukorralés nincs probléma
2010. szept. 28. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:
ajánlom neked a zabkását! Majdnem olyan mint a tejberizs, egy kis édesítővel és soksok fahéjjal pláne és SOKKAL egészségesebb! ;) én is mindig ezt reggelizem
2010. szept. 28. 17:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma megint tejberizst ettem,de az előző alkalom meg akkor volt,mikora kérdést feltettem.Egyébként régebben is ilyen rendszerességgel ettem tejberizst, több hónap telt el két alkalom között.Na mit szóltok?Nem baj,hogy ettem?
2011. márc. 15. 09:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Én teljes kiőrlésű grízt szoktam venni (bioboltban), néha tejjel készítem, néha zöld teába főzöm bele. Egy pici mézzel édesítem, de van hogy fahéjjal és reszelt almával eszem.

A zabkása is isteni, azt is javaslom.

Azért nem kell lelkiismeret furdalásod legyen egy kis tányér tejberizstől. Inkább egy tányér cukros rizs, mint egy mekis hamburger. :P

2011. márc. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!