Hogy nézhetnék én is így ki?
2022. okt. 20. 12:40
2/8 anonim válasza:
A csajszi súlyzós edzéseket csinál, te meg nem. Menj el egy terembe vagy kezdd el otthon, youtube-on is tudsz találni jó videókat.
3/8 A kérdező kommentje:
Uhh köszi, tehát csak azzal érhető ez el? Sajnos terembe nem tudok járni, két kicsi gyerekem van😏 itthoni edzés nem elég? Ha beszerzek súlyokat? Eddig csak súlyok nélkül tornaztam
2022. okt. 20. 13:10
4/8 anonim válasza:
És alacsonyabbnak kell lennie a testzsírszázalékodnak, ami diétával, edzéssel és magas fehérjebevitellel érhető el (de a diéta a legfontosabb).
5/8 anonim válasza:
Azért te sem vagy rossz :-) Cuki a bugyid :-D Hagyd a fenébe azt a photoshoplt bigét. Te, te vagy. :-)
6/8 anonim válasza:
Zsírt kell leadni és hasizomra edzeni. Nem feltétlenül teremben.
7/8 anonim válasza:
A hasad lapos, de a linkelt lánynak izmos, tónusos. Ehhez izmot kell építeni.
Sulyzó sem kell, rengeteg gyakorlst van amit hasizom, saját testsúlyos és otthon is tudod végezni.
Pl sarokérintés, dead bug, orosz csavar (kezedben vizespalack a súly helyett), páros lábemelés háton fekve stb stb
8/8 anonim válasza:
Jaja, súlyzós edzést tol a második csajszi.
Amúgy szerintem sem kell változtatnod, szép vagy, de nyilván egyéni ízlés, ha akarod, edzz hasra, és szálkásíts le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!