Hogy fogyjak le ha nem tudod ellenállni a finom ételeknek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 18:44
12/20 anonim válasza:
Mik a finom ételek? Nekem például a rakott kelkáposzta. De ha te az ízfokozós gyorskajákra, mekire, pizzákra gondolsz, na ott azért figyelni kell, hogy beleférjen. Amúgy el lehet készíteni mindent otthon egészségesebben.
19/20 anonim válasza:
Fogalmazd meg mi a célod, Alakíts ki neked megfelelő életmódot és stratégiát, ahhoz hogy elérd azt a bizonyos célt.
Fogyás mellett is lehet finomakat enni, da de nem mindegy mit tartasz te egyénileg finomnak, és hogy adott dolgokra, ha megeszed, hogyan reagál a szervezeted.
Számomra pl egy uborkasaláta is nagyon finom csirkével, fokhagymás tejföllel, mogyoróval, de ha te a cukros fánkra vagy rákattanva és neked csak az finom, az úgy nem a legegyszerűbb.
20/20 anonim válasza:
Szerintem meg pont hogy a böjtös válaszolónak van igaza. Kihagyod a reggelit meg lehet az ebédet is csak valami light-is dolgot eszel max. és utána nem kell azon pörögni, hogy jajj, csak egy szelet pizzát ehetek meg, hanem jóizűen, bűntudat nélkül megeheted. Nem értem mi ebben az egészségetelen... Arról nem is beszélve, hogy a hasnyálmirigyed és az emésztőrendszered kifejezetten élvezni fogja, hogy nem kell két óránként inzulint termelni meg egész nap emésztenie. Ha nem vagy hozzá szokva akkor lehet, higy egy kucsit wildnak tűnik, hogy ne egyél 16-18 órán keresztül, de igazából hozzászoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!