Unalomevés ellen van bevált módszeretek?
Igen tudom; "Foglald el magad!"
Kicsit bővebb kifejtést kérek nektek mi vált be.
Egyedül élek, párkapcsolat/gyerek nincs, csak egy macska, dolgozok is. Sok szabadidőm van amikor is szeretek a gép előtt ülni, filmezni és unalomenni.
Amit persze utána baromira megbánok hisz nem is voltam éhes, feleslegesen ettem. Pedig még egy 10 kilótól szeretnék megszabadulni, de ez gátol.
Hátha van valami tippetek! :)
Én így szoktam le:
- Meghatározott időpontok evéshez (Nincs leszidás, bűntudat, ha mégis megesik, holnap újra próbálom. Dícséret, büszkeség van, ha sikerül.)
- Egy bögre tea, egy nagy pohár víz, bele szívószál. Míg bambulom a tévét, addig folyamatosan iszok, míg bírok.
- Film közben vacsora, jó lassan edve.
Mondjuk nekem könnyű, mert sosem szerettem filmezés, sorozatozás, de még mozizás közben sem nassizni. Furi vagyok.
Elhatározás.
Amúgy nekem a narancsoa tictac. Egyesével eszem, teljesen elszopogatom és nem rágom. Sokáig tart, kevés kalória, édes íz.
Amikor megemberelem magam, utána egy mentolos toctac hogy tényleg ne akarjak semmit enni
Kötekedés volt inkább, mint ötlet.
Köszönöm az értelmes tippeket, azért csak akadt.
Ellenszer nálam: a mozgás.
Le is írtad, hogy mi a gond. Nem elég, hogy ülsz/fekszel, mellé még eszel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!