Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 110 kilóból mennyi idő alatt...

110 kilóból mennyi idő alatt érhetem el a megfelelő súlyt 166 centihez?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1 év
2010. szept. 23. 21:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem több mint 1 év
2010. szept. 23. 22:47
 3/12 A kérdező kommentje:
rendicsek ráérek csak tartós legyen és ne legyen bőrlógás :D
2010. szept. 23. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

1 év? Ha eredményesen akarod csinálni akkor 2-3 év...ha gyorsan csinálod hamar meglátszik és csúnya lesz, stíra csíkok, a bőr összehúzódik és csúnya lesz..

Lassan de biztosan! :)

2010. szept. 23. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:49

Sztem csíkok mindenképp lesznek, akár gyorsan akár lassan fogy az ember.. Nekem is vannak.

2010. szept. 23. 22:59
 6/12 anonim ***** válasza:
29%

Most hogy belegondolok, barátom is kb 100 kilós, és rajta is vannak csíkok, de az nem a fogyástól, hanem a hízástól lett szerintem inkább.

Azt nem hiszem hogy ami most van el fog tűnni, viszont ha lefogysz, akkor újabb csíkok már nem lesznek rajtad.

A barátomnak olyan 10 kilót sikerült fogynia, pedig keveset eszik. Mindig éheztetem szegényt. Kb annyit eszik mint én az 55 kilómmal, és én néha majd éhen döglök.

Ő meg nem fogy le jobban. Ezzel nem azt akarom mondani hogy lehetetlen, de megállt a fogyásban kb 90-95 kilónál.

Szal 90-nél kevesebb nem tud lenni, nagyon úgy tűnik.

2010. szept. 24. 00:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: szegény férjedet sajnálom, miattad nem tud lefogyni, mert szépen lelassítottad az anyagcseréjét! Büszke lehetsz magadra te okoska!
2010. szept. 24. 05:44
 8/12 anonim ***** válasza:

00:02-nek

Mielőtt belepusztulnál a párod sajnálatába, felvilágosítanálak, hogy ha normálisan étkeznétek, nem éheznétek (fogyókúra alatt sosem szabad!), hanem közösen összeállítanátok egy egészséges heti étrendet, akkor lefogyhatna. Mi az, hogy nem mehet 90 kiló alá? Ilyen nincs. A rossz evés miatt lelassult az anyagcseréje, a szervezete kapaszkodik minden kilóba.

Csak ésszel kellene belekezdeni a dolgokba. Attól senki nem fogy (egészségesen és tartósan), ha kevesebbet eszik. neked is mondom, éhezni nem szabad! valami nagyon rossz abban az étrendben, ha éhes vagy. Az 55 kiló nem indok arra, hogy keveset egyél.

Kérdezőnek:

Másfél év alatt le lehet adni ezt a súlyt. Fontos a mozgásra nagy hangsúlyt fektetni a szép eredmény érdekében, de a striák elkerülhetetlenek. Egyeseknek a bőrtípusa olyan, hogy már öt kiló fogyástól is csíkosodik. Ennyitől pedig mindenképpen fog.

29/N (dietetikus)

2010. szept. 24. 09:22
 9/12 anonim ***** válasza:

A gyors fogyás már izom is és az visszamegy tehát...

A zsírégetés hatékonyságát az alábbi tényezők befolyásolják:

- testünk felépítése, izomzata; az aktív izomszövet serkenti az anyagcserét, a zsírégetést.

- a mozgás intenzitása; minél intenzívebb a mozgás, annál nagyobb a zsírégetés.

- táplálkozás; a fehérjedús étkezés növeli a zsírégetés hatékonyságát.

Reggeli:Korpás gabonafélék sovány tejjel és kevés gyümölccsel Omlett, kevés tojássárgájával Kávé, tea vagy víz (semmi tejszín vagy cukor) Táplálék-kiegészítők Pl: Baobbery-vel leváltható a reggeli, vagy az ebéd

Ebéd:Hal roston Friss zöldségek Hajában sült krumpli (semmi vaj) Friss gyümölcs Kávé vagy víz

Vacsora:Csirkemell roston Barnarizs Friss zöldségek vagy saláta

Snack ételek: Nyers zöldségek Alma szeletkék

2010. szept. 24. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha már le lettem cseszve, hogy milyen gonosz vagyok, akkor kifejtem konkrétabban hogy mi a helyzet:

Nem ezt a szenny kaját veszem mit pl hogy párizsi, darált maradékból összerakott gusztustalan színezett felvágottak, fehérkenyér, ömlesztettsajt, májkrémkonzerv... és hasonlók. Ezeket a barátom nem is enné meg.

Hanem veszek teljeskiörlésű kenyeret, meg sonkát, főtt tarját, vagy lazacot, kaviárt, kígyó uborkát, paradicsomot, csinálok főtt tojást.

A főttétel meg általában krumpli+ csirkehús, vagy hal és mellé párolt káp. vagy saláta. Párolt zöldség, rizst, barnarizs, rántottkarfiol, spenót, töltöttpaprika, paradicsomleves, borsóleves, ilyesmik, ami épp eszembe jut. A krumplit olaj nélkül sütöm sütőben, a többihez meg minimális olajat használok. Ezek nagyjából diétás kaják. Nem?

Ritkán csinálok tésztákat, túrósat, mákosat, bolognait kevés sajttal, kéthetente egyszer kb.

Na most egyik kajából sem eszünk sokat, mert oly sokat nem is tudnék venni, annyi pénzünk nincs.

Mellesleg szerintem itt a genetika is közrejátszik, mert az ő családjában senki sem vékony, az enyémbe meg mindenki. Nem sajnálok senkit, és nem én találtam ki neki a fogyókúrát, hanem ő szeretné csinálni, én meg próbálom segíteni ebben, tehát nem zabálok mellette, előtte, de még a háta mögött sem. Annyit eszek mint ő, de nekem ez valahogy kevés. Én ettől fogyok, ő meg nem. Erre mondtam, hogy "éhen döglök".

Az tény, hogy nem sportolunk, mert a sport az nekünk unalmas és fárasztó, helyette inkább számítógépezünk, azt jobban szeretjük.

2010. szept. 24. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!