Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Paul Mckenna, Le tudlak...

Paul Mckenna, Le tudlak fogyasztani tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nekem eléggé segít a diétában.
2022. júl. 28. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Fogyni a kalóriadeficittől fogsz, ergo minden, ami segít neked kalóriadeficitben maradni, az jó. Ha neked az a könyv segít (szóljon bármiről is), akkor jó. Ha nem segít, akkor nem jó.
2022. júl. 28. 15:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Nyilvánvaló.

Arra vagyok kíváncsi, hogy valakiben mit indított el a hipnózis? Mit éreztetek tőle?

Én tényleg nem kívánom annyira a gyorskajákat, mint azelőtt.

2022. júl. 28. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Az emberek tényleg bármire képesek azért hogy megpróbálják kikerülni a kcaldeficitet és a sportot.

Az első válaszoló pedig nem mondott hülyeséget, mégis le lett pontozva. Miért? Azt szeretnétek hogy valami maszlaggal hitegessen titeket amitől pikkpakk lefogytok nulla munkával?

2022. júl. 28. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Segíthet a motivációban, ez inkább a lélekre hathat kicsit. Segített visszafogni a falási rohamokat, ha eszembe jutott, és Arthur hangja is mindig megnyugtatott:). De azért Hipnózisnak nem nevezném:) Időnként én is meghallgatom már évek óta.

De nyilván nem ettől fogytam le, hanem a tudatos étrendváltástól, kombinálva rendszeres mozgással.

2022. júl. 28. 18:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Először is, a hipnózis valid tudomány.

Látszik, hogy te nem hallgattad még az anyagot, mert arra buzdít, hogy sportolj és étkezz normálisan. Azonban nekem jól jön ez az 'agymosás', mert nincs mögöttem egy beton elhatározás. Ingadozik a motivációm és az életmódváltásom haladása a depressziós tüneteim miatt. Így nekem sokat segít ez a hipnózis.

Az első nem mondott hülyeséget, hanem olyan egyértelmű dolgot, ami nem illik ide.

Senki sem azt várja, hogy nulla befektetéssel és simán egy hipnózistól lefogyjon. Ez egy igénybe vehető segítség, iránymutatás

2022. júl. 28. 18:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es, nekem is nagyon nyugtató, bár én magyarul hallgatom :D
2022. júl. 28. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Valóban egészen másra gondoltam a hipnózis szó láttán, mielőtt kifejtetted. Így viszont tekintsd úgy, hogy nem szótlam semmit:D Harmadik voltam
2022. júl. 28. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
6. Én is a magyar változatáról beszélek:) Kálid Arthur magyar színész beszél a hangfelvételen:)
2022. júl. 28. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Örülök :)

Jaa, nem tudom miért asszociáltam az angolra :D Köszi az infót

2022. júl. 28. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!