Kamaszként hogyan fogyjak úgy hogy az ne legyen káros hatással a fejlődésemre?
Figyelt kérdés
Ugye a szervezetem még fejlődik de nem vagyok teljesen megelégedve magammal. Nem vagyok egy kövér srác sőt igazából vékony vagyok de van rajtam azért egy kicsi de mégis zavaró felesleg. Most elkezdtem edzeni napi szinten illetve a kalória mennyiségre is odafigyelek, de nem tudom hogy ez később mit eredményez mert tudom hogy nem jó ha megvonom magamtól az ételt úgy hogy még fejlődik a szerveztem.2022. júl. 18. 17:40
1/5 anonim válasza:
Számold ki a bmr-odat. Basal metabolic rate. Magyarul alap alapanyagcsere. Annál a kalóriánál soha ne egyél kevesebbet. Minden mást jól csinálsz
2/5 anonim válasza:
Az itteni válaszokat nézd meg. Nagyon jókat írnak elég részletesen
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..
3/5 anonim válasza:
Azért nem kapsz válaszokat mert ezer ilyen kérdés van az oldalon, amit meg is válaszoltunk. Használd a témakör keresőjét, tinédzser, tini, fejlődés stb kulcsszavakkal
4/5 anonim válasza:
Ha gondolod írj rám privátban segítek neked!:)
5/5 anonim válasza:
Szerintem jól teszed, ahogy eddig csinálod az alapján amennyit írtál. valóban ne menj az alapanyagcsere-minimumod alá, és inkább a mozgás-edzés részére koncentrálj, szerintem inkább egyél többet, de egészségesen és változatosan, és eddz mellette többfélét éssokat(súlyzós edzés, futás, úszás pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!