Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen?

Miért lett ilyen?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk legjobb barátnők,mindent is tudunk egymásról.Eddig normális,kedves volt, mostanában mindekttonknek beszól,közeledik.Elterveztuk ,hogy a strand időszakra lefogyunk,mindharmunkon van/volt 10 kg plusz.Nekunk sikerült,neki nem,azóta még sem lehet szólalni ezzel a témával kapcsolatban.Martirkodik,hogy O már nem is akar,mi nagyon rossz gondolkodásban élünk,csak a külsőségek fontosak meg ilyenek ...Szóba nem lehet hozni,hogy még akarunk fogyni pár kg mert egyből ugrik rá ,hogy milyenek vagyunk.Bulizni voltunk hétvégén,ott is csak rinyalt,most én voltam a "hibás"pár fiú oda jött ismerkedni,neki meg nekem nincs senki,a másik barátnőnknek van !De hozzá is mentek ,ezt is tudtunkra adta ,hogy gázok vagyunk,mert 3 szót váltottunk a fiúkkal , amikor nem ezért jöttünk.Mar gyomorgorcsbe vagyunk,hogy mit mondjuk előtte,mert folyton őrölt minket.El kezdtük elkerülni,mert úgy érzem én is meg a másik barátnőm is hogy lehuz nagyon,csak rosszul érzi magát vele az ember.Hiaba kedveskedünk csak sertés jön a szájából.Mit lehet kezdeni vele?elveszíteni nem akarjuk,gimi óta barátok vagyunk....Én már próbáltam rá utalni ,hogy szerintem kicsit depis,de O kiakadt ,hogy semmi baj nincs vele, egyszerűen idegesíti ,hogy mi milyen felszinesek lettünk..
2022. júl. 6. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki nem sikerült lefogyni, és rossz neki látni, hogy csak neki nem sikerült hármótok közül.
2022. júl. 6. 11:47
 2/9 A kérdező kommentje:
De állítja ,hogy nem is akar.Mert O nem olyan felszínes mint mi!!!!!!!!!!Azóta felszínes libak lettünk,akik csak a külsőséggel foglalkoznak.
2022. júl. 6. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

De ő is úgy tervezte, hogy lefogy? Szóval ez mindhármatoknak a terve volt? Mert így utólag, ha anno ő is akarta, és ha csak neki nem sikerült, persze, hogy azt mondja, hogy ő alapból nem is akart lefogyni. Bántja a dolog, hogy ti lefogytatok, ő nem, féltékeny, ezért viselkedik így, ezért mondja azt, hogy ő nem is akart lefogyni, mert ő nem olyan felszínes.

Persze lehet, hogy nem ez a helyzet, de ha ő is leakart fogyni, de nem sikerült, akkor simán viselkedhet féltékenységből így.

2022. júl. 6. 12:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy ő is akart.Most azt mondja,hogy ő rájött ,hogy nem felszínes,mint mi!!!!És egyáltalán nem akar,meg olyan gebe sem lenne mint amilyenek mi vagyunk!
2022. júl. 6. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Tipikus nekem nem sikerült akkor dögöljön meg a másik is hozzáállás. Rettentő gyerekes.

Az is kérdés neki miért nem sikerült? Nem tudta betartani? Nem sportolt? Vagy ti koplaltatok? Miért nem sikerült? Ha ő is betartotta sportolt és nem sikerült akkor orvos.

2022. júl. 6. 15:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Mi életmódot váltottunk ,és tényleg betartottuk ,hogy mit eszünk.Őt többször rajtakapták ,hogy csokit eszik,és MC donit....
2022. júl. 6. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
A gyenge ember mindig másokat hibáztat a saját gyengeségeiért. Ez egy ilyen műfaj. Nem kell vele barátkozni.
2022. júl. 6. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem egy ilyen ember van. Nem tudta betartani az életmódváltást, emiatt nem fogyott, viszont ti igen, ezért ellenségek lettetek, bűnbakok. Találkoztam már olyannal, aki nem tudott teherbe esni, s a kismamákat kezdte nagyon gyűlölni, meg a gyerekeseket; incelek is gyűlölik a nőket ill. azokat, akiknek barátnőjük van.

Mondjátok meg neki, hogy jó lenne, ha elmenne pszichológiai tanácsadásra, mert nagyon bántó a viselkedése. Kicsi az esély, hogy használ, de legalább megpróbáltátok. Ha ismeritek a családtagjait, akkor lehetne velük is beszélni erről, hogy ők javasolják ezt, akkor nem a frusztráltsága tárgyaitól hallaná.

2022. júl. 7. 10:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Családtagokkal is ilyen🙂Velük már beszéltünk erről.
2022. júl. 7. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!