Miert van az,hogy a koldokom felett “laposabb”, es a koldoktpl a szemeremdombog pedig ha oldalrol nezem kidomborodik jobban?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezen valtoztatni,gyakorlatok,milyen etelek?vagy ezt mi okozhatjav2022. jún. 10. 12:51
1/12 anonim válasza:
Mert ember vagy, azon belül is valószínűleg nő.
2/12 anonim válasza:
Ez sajnos a nőknél egy adottság, köldök alá jobban rakódik a zsír. Gondolom, azért hogy védje a magzatot. Plusz nem segít az se ha épp megvan, és megduzzad a méh. A megoldás zsírleszívás arról a kis területről.
3/12 anonim válasza:
Úgy hívják hogy női test.
Volt ilyen kérdés egy hete, egyszer már megválaszoltuk
4/12 anonim válasza:
Azért van, hogy a pocid kivánatosabb legyen a fiuk számára:-)
6/12 anonim válasza:
😒 Nem értem a kérdést, tudnál képet küldeni ?
7/12 anonim válasza:
Nálam épp fordítva van, talán azért mert férfi vagyok.
8/12 anonim válasza:
Nő vagy. Esetleg terhes nő vagy.
9/12 anonim válasza:
Mondjuk mert a méhedet nem tudod eltüntetni? Te hiányoztál a bioszról vagy mi?
10/12 Metionin válasza:
Mert ott a méhünk és az azt védő kis zsírréteg. Aki azt lefogyózza onnan, az már kb. nem menstruál. Nekem is ott van pedig 45 kiló vagyok. Nincs mit tenni vele, az viszont irritáló, hogy bikinis modellekről sokszor leretusálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!