Nagy a fenekem ehhez a bugyihoz? (kép)
Férjem szerint ez nem előnyös ez a bugyi, inkább vegyek olyat ami jobban takar, mert ez túl "popós".
Tenyleg annyira gáz?😔
Heti 6szor tornázok itthon, még mit tegyek hogy jobb legyen?
Plötyi, narancsbőrös, formátlan, lapos a feneked.
Ez a fazonú bikini gáz rajtad. Vegyél olyat, ami teljesen takarja a fenekedet.
Az edzéssel kapcsolatban meg valamit nagyon rosszul csinálhatsz, ha állításod szerint heti 6-szor edzel ősz óta és így nézel ki. Semmi izmod nincs és formátlan vagy.
Végzel súlyzós edzést? Csinálsz súllyal guggolást, kitörést?
Az étkezésre mennyire figyelsz oda?
Elégedett vagyok így is az eredménnyel, mert két kisgyerekem van, 3 és 1 évesek, mellettük tornazok itthon.
1 éve még 70 kg voltam.
A kajalasra időnként figyelek, de nem nagyon megy.
Gratulálok az eredményhez. Viszont ez a fürdőruha alsó nem a te fenekedhez való. Hallgass a férjedre. De azt meg nem hiszem el, hogy nem látod, hogy mennyire idétlenül áll rajtad ez a fazon.
Ha majd kerek izmos feneked lesz, akkor felvehetsz ilyet, addig nem.
Csak szólok, hogy javarészt minden az étkezésen múlik. Hiába edzel, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, vagy minősíthetetlen ételeket eszel. Akkor olyan, mintha nem is mozogtál volna semmit.
A plötyi feneket pedig csak súlyzós edzéssel tudod eltüntetni.
Ha tetszik, vedd fel. Ha nem, akkor ne. Mármint, lehet itt vergődni, hogy mi előnyös, mi nem, de a legjobb dolog, ami jól áll mindenkinek, ha jól érzi magát. Még akkor is, ha találhatna jobb fazont magának az ember. Az ilyen "majd akkor hord, ha tökéletesen nézel ki" hozzáállástól meg instant agygörcsöt kapok. Ha mindig arra vár az ember, hogy minden IS tökéletes legyen ahhoz, hogy jól érezze magát, elmegy az élete a görcsöléssel, élvezet nélkül. Szomorú, savanyú élet az ilyen.
Szóval tedd azt, amitől jól érzed magad. És gratula, a legtöbb anyuka boldog lenne 2 gyerek után ilyen alakkal, ne szégyelld.
Nekem ennél nagyon combom van 18 evesen mert nagy alkatu vagyok es a tanga jo all a parom szerint, de a francia se rossz..
Hord nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!