Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy a fenekem ehhez a bugyiho...

Nagy a fenekem ehhez a bugyihoz? (kép)

Figyelt kérdés

Férjem szerint ez nem előnyös ez a bugyi, inkább vegyek olyat ami jobban takar, mert ez túl "popós".

Tenyleg annyira gáz?😔

Heti 6szor tornázok itthon, még mit tegyek hogy jobb legyen?

2022. jún. 8. 14:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
92%

De most komolyan.... Ti ismeretlen embereknek akartok megfelelni...? hogy csak tökéletes feszülőfenékkel lehetne ilyen bikinialsót felvenni...??

Anyámborogass...

Semmi rendkívüli háj vagy egyéb nincs a képen. Átlagos női fenék, átlagos bugyi. Se nem kihívó, se semmi kifogásolnivaló nincs rajta.

2022. jún. 8. 15:38
 22/39 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem hibátlan vagy! ;)
2022. jún. 8. 15:40
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy a feneked hozzá, de nem áll jól ez az alsó.
2022. jún. 8. 16:01
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem áll jól, de nem veled van a gond, ez a fazon nem áll neked jól. Sima, "kerek" fenekűt keress.

Ez a fazon ötletem sincs, kinek állhat jól, de borzalmas...

2022. jún. 8. 16:09
 25/39 anonim ***** válasza:
6%
Elég gáz... A lábaid is x-ben állnak 😃 Lóg rólad a bőr némi zsírral... Ez borzalmas akárhogy is nézzük... Gondolom, szemből sem jobb a helyzet, oldalról meg aztán pláne. Ez a bugyi meg egy kész förtelem.
2022. jún. 8. 16:10
 26/39 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem rendben vagy, a feneked nem nagy. Amennyiben egyedülálló lennék és társat keresnék a fényképeddel nem riasztanál el magadtól.
2022. jún. 8. 16:15
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

Nevetseges amit aznutolsók írnak. Ők biztosan tökeletes külsejüek...

Ja nem. 😁

2022. jún. 8. 16:32
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lenne férjed, most rádhajtanék.
2022. jún. 8. 16:49
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök mindegy, hogy hogy áll rajtad a bugyi, ha te nem érzed magad jól ebben a bugyiban, akkor ne kínozd vele magad, csak feszengeni fogsz benne mások előtt. Szerintem is rendben vagy amúgy, és engem őszintén nem érdekel, ki milyen bugyit hord, szerintem mindenki azt hordja, amiben jól érzi magát. Tök mindegy, hogy valakinek milyen a feneke, hordjon azt, amiben jól érzi magát, mert tök mindegy, hogy mit hordasz, ha valaki akar, úgy is tudna kritizálni, mert na, senki sem tökéletes nyilván, bárkibe bele lehet kötni, ha beleakarsz.
2022. jún. 8. 18:41
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
Loool
2022. jún. 8. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!