Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy a fenekem ehhez a bugyiho...

Nagy a fenekem ehhez a bugyihoz? (kép)

Figyelt kérdés

Férjem szerint ez nem előnyös ez a bugyi, inkább vegyek olyat ami jobban takar, mert ez túl "popós".

Tenyleg annyira gáz?😔

Heti 6szor tornázok itthon, még mit tegyek hogy jobb legyen?

2022. jún. 8. 14:25
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Elég szomorú, nehéz elfogadnom, hogy nem lehet szép vékony combom 😔
2022. jún. 8. 15:02
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
iratkozz be vmi önbizalomnövelő tanfolyamra....
2022. jún. 8. 15:03
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
#11 nyugi már, szerintem tök jó alakod van, és egyáltalán nem vastag a combod, a 17 éves osztály társaim nagyrészének is vastagabb van :D a férjed furán látja, szerintem semmi baj nincs ezzel a bugyival, inkább örülhetne, hogy ilyen jó alakú a felesége :)
2022. jún. 8. 15:04
 14/39 anonim ***** válasza:
67%

hát igazából:

1. ha férfi lennék, és a férjed lennék, én sem örülnék neki, ha így mennél strandra, mert minek, de nem szólnék bele

2. ha ilyen fenekem lenne, én is el akarnám takarni, de amúgy praktikussági szempontból két lépés múlva úgyis felcsúszik és tanga lesz belőle, szóval pont az ellenkezője (ekkor kap majd a férjed agyvérzést, ha már most is zavarj)

3. még fej nélkül se raknám fel a fenekem az internetre, tudván, hogy erre verik majd egy csomóan.

de kinek mi.

2022. jún. 8. 15:06
 15/39 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagy kover, csak nincs rajtad izom, ennyi a “problema”.

Sajnalkozas helyett inkabb folytasd az edzest es szedj ossze egy kis onbizalmat, mert igy nem lehet elni :D

A ferjedet meg tedd helyre, aztan dobd ki, ha allandoan kritizalja a kulsod.

2022. jún. 8. 15:08
 16/39 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem a véleményét, mert úgy éreztem hogy nem való nekem ez a fürdőruha.

Izmot próbálok felszedni, még csak tavaly ősz óta tornázok rendszeresen, tudom, ne várjak túl sokat, két kicsi gyerekem van. Így is nehéz megoldani.

2022. jún. 8. 15:11
 17/39 anonim ***** válasza:
53%

Ne akarj ilyen combot... :-s

[link]

[link]

2022. jún. 8. 15:11
 18/39 Metionin ***** válasza:
72%
Sem a bugyival, sem a fenekeddel nincs gond. Vedd fel bátran, sokan örülnének ilyen alaknak, hidd el.
2022. jún. 8. 15:21
 19/39 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagy kövér, mondjuk tényleg hiányzik rólad az izom, de hát ez van. Ne agyalj rajta, annyira nem rossz.

De ez a bikinialsó tényleg nem áll jól. Inkább legyen teltebb fenekű, már abból a szempontból is, hogy - ahogy fentebb írták - pár lépésen belül tanga lesz belőle.

És ne azon aggódj, hogy "úristen, hogy nézek ki", hanem vegyél fel olyat, ami jól áll, és akkor az önbizalmad is nagyobb lesz. Nincs olyan ember, akinek minden jól állna (vagy ha van, akkor rohadtul irigylem).

2022. jún. 8. 15:23
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy a feneked, csak formátlan. Inkább sport szekció lenne de ehhez célzott, progresszív erősítő edzés kéne.

Szépség és divat kategóriában meg azt válaszolnám, hogy az ilyen bugyi kifejezetten nem előnyös a legtöbb nőnek, azoknak se mindenkinek akiknek tökéletesen kerek a feneke. A tied meg eléggé lóg és inkább ovális a magasságod miatt is

2022. jún. 8. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!