Valaki egy kis segítséget?
Először is: mi a célod?
Formásítás, állóképesség javítás, fogyás, tömegelés?
A második dolog pedig az, hogy hozzáértés nélkül ha elkezdesz mindenféle YouTube-os Chloe Tinges marhaságra tornázni, ne várj túl sokat. Kérj egy edzőtől segítséget. Majd ő útbaigazít és megtanít helyesen elvégezni a gyakorlatokat.
Valószínűleg most sokaknál ezzel kivertem a biztosítékot.
Senki nem fog neked válaszolni, ezért komoly pénzeket kapnak a személyi edzők.
Egyébkent pedig tudni kell a súlyod, magasságod, sportmúltad, izomarányod, betegséged, gyógyszereid, sérüléseid, étkezésed, célod, időtartamot, edzésre fordítható idődet, pénzügyi lehetőségeid. Ezek nélkül marad a youtube. Amit meg hajlando vagyok leirni hogy barmit csinalszy elottw bemelegites, utana lenyujtas
A tobbirol meg kerdwzz meg egy edzot vagy iratkozz be csapatsportra
Szia
Én úgy tudom (az étrenddel kapcsolatban), hogy egy nap többször egyél keveset, így tudja a szervezeted, hogy nem kell raktározni. Természetesen szüksége van a szervezetünknek kalóriára, csak megfelelő mértékben.
Fogyáshoz a kardió edzések jók, ilyen a futás, az úszás, az ugrókötelezés, vagy a HIIT, de találsz listát neten, még arról is, hogy mi mennyi kalóriát éget.
Étrenddel kapcsolatban, fogyásnál a hangsúly a kalóriadeficiten kell legyen, vagyis ne vigyél be több kalóriát, mint amennyit a szervezeted elhasznál. Ezt kalóriaszámlálással tudod nyomon követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!