Az létezik hogy egy nap alatt híztam 2kg-ot?
Szóval egy ideje diétázok, eddig lement rólam 29.5 kg, aminek tényleg nagyon örülök, és hát tegnap tartottam egy csaló napot..én idióta össze zabáltam mindent, még este 9kor is ettem.
A lényeg az hogy ma reggel megmértem magam, és konkrétan 2kg-al több vagyok mint voltam..lehetséges hogy ennyit híztam volna egy nap alatt??
Igen, lehetséges, vízben, amit kb. holnapra kipisilsz és kiizzadsz. Zsírban nem jött fel egy nap alatt 2 kg, ne aggódj.
Élből nem a napi kalóriabevitel számít, hanem a heti összes. Pont ezért működhet egy diétán belül a csaló nap intézménye. Viszont ha ilyen falási roham jön rád, ami kontrollálhatatlan, akkor minden bizonnyal valami gond van a diéta megtervezésével. Vagy irreálisan túl nagy a kalóriadeficit, vagy nem is számolod a kalóriákat, és annyiból áll a diétád, hogy a női magazinok szerinti "egészségtelen élelmiszereket" kizártad az étrendedből. Melyik a kettő közül a probléma?
Egy nap alatt 2 kg-hoz olyan 20 ezer kcalt kellene megenned, persze természetesen ennyit nem képes megemészteni majd zsírként raktározni a szervezeted, úgyhogy ez csak elmélet.
Szóval az a 2 kg nagyrészt csak víz és a megnövekedett béltartalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!