Melyik a jobb, hatásosabb tea fogyókúra idején? A maté tea vagy a mályva tea?
A fosatós teák lényege, hogy lemossák a bélbolyhokat, ettől hasmenésed lesz, a tápanyagok nem szívódnak fel, és ez baromira káros. Nagyon sokan miután abbahagyják is fosnak tovább még hetekig...
Tanulj meg rendesen táplálkozni, és sportolj. Az használ, minden más parasztvakítás a lustáknak!!!
Köszönöm a kioktatásod, kedves válaszoló, de nem érdekel.
Mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál? Ha nem tudsz, akkor ne válaszolj.
Jolvan.
Mindenki döntse el neki mi a jó.
Én mozgok is, keveset is eszem, és szeretnék teákkal is rásegiteni a fogyásra. Nekem a zöld tea már annyira nem hatásos, annak idején nagyon sokat ittam belőle, akár napi 2 litert is. :D
Várom a kérdéshez kapcsolodó válaszokat. :)
A maté tea nem fosatós,hanem étvágycsökkentő.És én ezt ajánlom,mert a mályától tönkre mennek a beleid...ugyanolyan mint a hashajtó,csak egyesek védik,hogy természetes így meg úgynem gyógyszer.Kinem szarja le h nem gyógyszer.Ugyanúgy tönkrevágja a beleid,aztán majd nem tudsz nélküle szarni ^^
Szóval ha mindenképp teázni akarsz akkor mate tea.Én mondjuk nem az étvágycsökkentő hatása miatt iszom,de hát...biztos van aki igen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!