Striák, hegek eltüntetésére van valami krém vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Szeretném ha nem látszódnak, van valami krém vagy olaj ami el tünteti egy idő után?2022. ápr. 16. 10:19
1/12 anonim válasza:
Nincs, idővel halványodni fognak. Teljesen felesleges emiatt aggódni, senkinek sem hibátlan a bőre.
2/12 anonim válasza:
Van rá plasztikai műtét, de az sem 100%-os.
Én próbáltam pár krémet, olajat, tablettát, de semmi
3/12 anonim válasza:
Nincs ilyen. Ahogy már az összes hasonló kérdés alatt meg lett válaszolva.
4/12 anonim válasza:
Nem létezik ilyen. A stria azt jelzi hogy szétszakadt a bőr, aminek a nyomait nem lehet eltüntetni. Semmivel.
5/12 anonim válasza:
Konkrétan a bőr azon rétege ami nem reegenerálódik. Nem a bőr felszíne szakad. Éppen ezért örök élet+2 nap.
Nekem is van olyan ami eléggé vastag, nagyon brutális látvány, de nem lehet vele mit kezdeni.
6/12 anonim válasza:
5. Sehol nem írtam, hogy a bőr felszíne szakad szét...
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálok vele megbarátkozni
2022. ápr. 16. 15:49
8/12 anonim válasza:
Azt tudom, kiegészítésnek írtam, ment is a zöld. Véletlenül se kötekedni akartam.
Csak ez a "szétszakad a bőr" olyan nyílt sebbnek hangzik, mint egy vágás. Sokan keverik a striát és a narancsbőrt is, meg nagy fogalomzavarok vannak. Emiatt is írtam még hozzá, hogy aki nem is értené, hogy miről beszélsz annak se legyen fogalom zavara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!