Szerintetek ez igy mukodhet?
Mar 1 eve 900 kcalon elek viszont ez csak az etel. Melle szoktam kb 900 kcal uditot inni(nem minden nap 900at,viszont 600at minimum.)
Es ettol abszolut nem hizok pedig ez mar 1800 kaloria. Ha ezt kicserelnem etelre akkor sem hiznak mivel az udito is ugyanolyan kcal mint az etel.
Mert hetente 100kcallal vinnem feljebb 1500ig.
160cm 47 kg vagyok
Wow, ez nagyon durva, ez nagyon sok. 900 kalória az szerintem több, mint 2 liter üditő szerintem.
Nem híznál, ha kicserélnéd ételre, tedd is meg, mert ez nem állapot.
Egy normál felnőtt ember kalóriaigénye 2000 kcal, nyilván ez sok mindentől is függ.
1800 kalória nem olyan sok, még a magasságodhoz és testsúlyodhoz sem. Nem értem a problémát, hízni szeretnél már 1 éve és látod, hogy kevés a kalória, akkor miért nem eszel többet? :D
Igazából azt tudom ajánlani, hogy hagyd el ezeket a cukros szarokat, mert rengeteg kalóriát be lehet vinni velük.
Igyál vizet, vagy akár ízesített vizet, sokkal jobban jársz. Többet ehetsz, és nem teszed magad tele annyi szeméttel.
Én egyik pillanatról a másikra álltam át a cukros üdítőkről sima vízre. 1 nap körülbelül 1000 kalória csak az üdítő volt.. Rengeteget számít. Ennek már másfél éve, most már vizet iszok és kicsit sem kívánom ezeket a löttyöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!