Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy a sok minden...

Lehetséges hogy a sok minden amit eszek nem a hasamra hanem a combomra megy? (Férfi vagyok)

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Miket eszel?

Milyen magas és hány kg vagy? Milyen idős?

Mindenki máshová hízik, ez genetika.

2022. ápr. 3. 22:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindent is eszek igazából rengeteg húst pl sok kenyér kifli zsömle kajákat meg főtt ételeket is. 16 éves vagyok 176 cm 82 kg
2022. ápr. 3. 23:15
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Ha szrul eszel, és amúgy is túlsúlyos vagy, mit vársz?

Az, hogy hova hízol, genetika, de rajtad amúgy is van bőven felesleg.

2022. ápr. 4. 05:47
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Hát azért a "bőven" az eléggé túlzás. Van felesleg igen, de nem olyan rettenetesen sok.
2022. ápr. 4. 06:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetika, hogy kin hol van tobb felesleg. Ha fogynal, az is lehet hogy onnan menne le eloszor, de az is lehet higy onnan utoljára.
2022. ápr. 4. 07:45
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Azért ez nem a sok felesleg kategòria egyesek el vannak tévedne.
2022. ápr. 4. 11:45
 7/12 anonim válasza:
93%
Szerintem sem sok ez, ha mind a combodra gyűlt akkor esetleg. Szerintem ez egy kb. Normál súly a magasságodhoz képest. Amennyiben nősz még(és fogsz) akkor el is tűnik.
2022. ápr. 4. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja, lehet. Én is jó sokat híztam a karantén alatt. Nekem először csak a hasamon volt feltűnő. (Jókora pocak.) Csak egy idő után (80 felett) kezdett a combomra is menni, de aztán már egyre jobban. Vastag, kezdett összeérni menéskor. 75-ről 91 kilóra mentem fel a súlyom, de 182 cm-hez. Azóta kicsit visszafogytam. De ne kérdezd, fogj egy ilyen szabócentit vagy sima madzagot, azt le tudod mérni mi van. De szerintem farmerban is érzed, nem? Hogy nem férsz bele combnál, pedig múlt hónapban még jó volt...
2022. ápr. 4. 21:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlsúlyos semennyire sem teljesen normális az alkatom csak szimplan vastagok a combjaim
2022. ápr. 5. 20:39
 10/12 Lionsen válasza:
100%
Persze, lehetséges. Ez mindenkinél genetika, hogy hová hízik.
2022. ápr. 6. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!