Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Három hét alatt ennyi izmot...

Három hét alatt ennyi izmot szedtem volna fel?

Figyelt kérdés

Nem, valószínűleg nem szedtem fel, max pár dékát, ha egyáltalán. 32 éves nő vagyok, 165 centi 65 kiló, 56-7 szeretnék lenni. Kalóriát számolok, kalória bázis alapján, plusz elkezdtem mozogni is három hete. Heti két alkalommal bő egy órát kondizok, emellett egyszer vagy kétszer szobabiciklizem is magasabb ellenállással egy kb fél órát.

Egy kilót sem fogytam az elmúlt hónapban, viszont sokkal kényelmesebbek a ruháim, jó pár éves sortot is felprobaltam, amit a combomig sem tudtam felhúzni, most már felmegy, begombolni nem tudom még.

Miért nem fogytam? Én elégedett vagyok így is, mert formasodok, de azért fogyni is kellett volna szerintem. Kizart dolog, hogy három heti edzéssel annyi izmot magamra tudtam volna szedni! Még egy pár dekat sem talán,ennyi idő alatt.

(kalória: 1600ra van belőve, súlyzózás utáni napon 1700ra,mert igénylem. Emellett a munkám is olyan, hogy nem ülök egész nap. Ki van porciozva, tudom, h mi mennyi kcal régebben fogytam már le kalória szamolassal, de akkor nem mozogtam. Ezt csak azért írom, h tuti nem az a ludas, h esetleg többet eszem mint kellene)

2022. márc. 28. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Azért nem fogysz, legalábbis nem látványosan, mert kb. 200kcal deficitben vagy, 500kcal eredményez heti 1/2 kg fogyást.
2022. márc. 28. 12:15
 2/7 A kérdező kommentje:

1. Ez nem igaz. Kb 500 deficitben vagyok, edzős napokon még többen. Nézz utána a kalória bázisban.

2. Direkt írtam, hogy nem a kalória a ludas. Egyszer már lefogytam, edzés nélkül, van tapasztalatom benne, most nem akarom ezt részletezni, mert nincs kedvem, és a kérdésemhez sem releváns.

2022. márc. 28. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Megnéztem, 1775kcal-al tudsz súlyt tartani.
2022. márc. 28. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert ülő munkát állítottál be. Kárpitos vagyok, a férjem asztalos, egymás munkáját is végezzük, saját vállalkozásban dolgozunk egész nap. Erre jön még két nagy testű kutya napi szintű sétáltatása, plusz a 130 negyzetmeteren ház és a 3000 nm telek rendbe tartása. Ez minden, csak nem ülő munka. Én könnyu fizikai munkának állítottam be, de könnyen lehet, hogy nehéz fizikai munkát kellene. Ne keverjük az én eletmodomat egy 50 nmes panelban elő irodistáéval.
2022. márc. 28. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt három hét kevés. Nem, tényleg nem szedtél fel izmot. Számomra hihetetlen, hogy egy nadrág fogyás nélkül rád megy úgy, hogy eddig a combodig ment fel. Lehet rossz a mérleged. Cm-t néztél?

Tapasztalat ide vagy oda, csak átnézném a kalóriabevitelt.

2022. márc. 28. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, néztem cmt,irtam is. Jó, nem így írtam, hanem h kényelmesebbek a ruháim, de igen, néztem cmt, és kevesebb lett mindenhol. Csak a kilo nem mozdul. (a teljesség kedvéért három egész deka lement,azaz hogy három egész dekaval kisebb az a határ, amin belül ingadozik a súlyom. Most higy ennek elégnek kellene lennie, nem tudom, én keveslem.)
2022. márc. 28. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Megválaszolom a saját kérdésem 🙄🙄 kezd meleg lenni már a műhelyben, szeretünk hideg teát inni közben. Az esetek többségében a férjem csinálja este. Most h ittam valami belém villant.. Te, ugye az édesítő szert teszed bele? Nem, cukrot, nem szeretem édesítővel, mondja a drágám.

Bakker! Simán lenyeltem eddig elég sok kalóriát tudom nélkül. Ideje külön csinálni a teát. Mondjuk ez még nem magyarázza, h hogy ennyit fogytam centiben, mikor kiloban szinte semmit.

2022. márc. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!