A barack popó genetika inkább, vagy edzéssel is el lehet érni?
Figyelt kérdés
🍑2022. márc. 16. 20:53
A kérdező szavazást indított:
Főleg genetika
Edzéssel is el lehet érni
36 szavazat
1/4 anonim válasza:
Alapbol a "popot" szoktak barackkal jelolni, nem kulon kategoria mint pl a homokora testtalkat. Igy h nem latunk meg aztse milyet szeretnel igy passz
2/4 anonim válasza:
Edzéssel lehet elérni, de nem biztos, hogy olyannal, amire gondolsz. Komoly súlyokkal végzett gyakorlatok (felhúzás, kitörés, csípőemelés, guggolás és ezek variációi) és évek munkája kell hozzá. Persze rendes munkával már hónapok alatt látszik az eredmény, 1 év alatt meg már teljesen jó vagy. De úgy igazán (és ennek fenntartása/fejlesztése) tényleg évek munkája.
3/4 anonim válasza:
Nekem "eredetileg" nagyon széles csípőm és lapos fenekem van. Könnyen lesz narancsbőrös, plöttyedt.
Kb 2 év kemény munkájával értem el azt, hogy van már formája is, megemelkedett és izmos lett. De még így is nagyon messze van a tipikus barackfenéktől... :D
4/4 anonim válasza:
Nekem nagyon bubos, csúcsos, kérek a fenekem, de nem edzek rá ezert puha, nincs tónusa, és a bub inkább alul van nem felül.
Tehát ha genetikailag van is egy viszonylag szép kerek feneke valakinek, edzés nélkül nem lesz barack.
Egy feszülő ruha, nadrág simán lenyomja laposra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!