Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Legjobban bevált diéták?

Legjobban bevált diéták?

Figyelt kérdés
kíváncsi lennék milyen diétákat próbáltatok ki, és ezek közül melyik volt hatásos? Írjátok le a tapasztalatokat kérlek, biztos vagyok benne hogy rajtam kívül sokakat érdekel még. Köszi :)

2022. márc. 15. 19:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Kalóriaszámlálás... egy ideig, mert utána olyan étkezési zavaros lettem tőle, mint állat.

Mióta végre meggyógyultam, az egyetlen diéta, amit tartok az a gluténmentes :D, de egészségi okokból.

2022. márc. 16. 14:50
 12/12 anonim ***** válasza:
67%

Sokat próbáltam. 1200 kcal, 90 napos, 160gch diéta, egyéb kalóriamegvonásos diéták, egyik sem vált be, vagy semennyire vagy hosszútávon nem volt jó.

Az egyetlen ami számomra bevált, és egy egész új életmódot tudtam rá építeni az az LCHF étrend. ( Alacsony szénhidrát és magas zsírbevitel). Szépen Le is fogytam vele, természetesen mozgás mellett, már súlyt tartok.

2022. márc. 16. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!