Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért piszkálnak mindig a lányok?

Miért piszkálnak mindig a lányok?

Figyelt kérdés
Folyton megkapom, hogy nagy fenekem van... Stb és engem ez eléggé zavar, mert nem nagyon tehetek róla, széles a csípőm sajnos es a fenekem igen nagy..tökre elveszik az önbizalmam. De lehet igazuk van es tényleg óriási.. Ahh

2022. márc. 11. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, miket eszel és miket mozogsz?

Ha nem osztasz meg magadról infókat, így reális véleményt se tudunk mondani.

2022. márc. 12. 05:32
 12/24 anonim ***** válasza:
11%
🤢 MERT rossz látni , mikor elsétálsz előttünk !
2022. márc. 12. 07:53
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, én is hasonló cipőben jártam, csak én az apámtól és a húgomtól kaptam meg, hogy mekkora a fenekem. Engem is tökre zavart és igyekeztem elrejteni. Ez még gimis koromban volt.

Azóta eltelt 5 év s tudod mire jöttem rá?! Hogy marha jól nézek ki és a nagy fenék sokkal jobban tetszik, mint a kicsi. Régen én is olvasgattam gyakorin, hogy dehát ezt a férfiak imádják, ez a szép, stb, nekem akkor sem tetszett. Ma meg már azt látom youtubeon, hogy mindenki fenékre edz, hogy minél nagyobb és formásabb legyen és ha ránézek egy kis fenekű nőre, akkor megállapítom, hogy ami nekem van, az igenis jobban tetszik, mint a picike.

Szóval ha ilyen a genetikád, akkor az elfogadáson kívül még annyit tehetsz, hogy rágyúrgy picit és akkor még extrább lesz :D

2022. márc. 12. 09:34
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj, ha valakinek nagy a feneke, akkor az a baj, ha kicsi, akkor az a baj. Ha valaki vékony, akkor az a baj, ha van rajta egy kis felesleg, akkor az a baj. Ha valaki szeret csinosabban öltözködni, akkor az a baj, ha lazábban szeret öltözködni akkor az a baj. És még sorolhatnám. Szóval felesleges ezen kattogni.
2022. márc. 12. 09:57
 15/24 anonim válasza:
49%
Irigyek.
2022. márc. 12. 10:56
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
(#15.) XD 😆🤣 --> Nem tudom, hogy téged vagy a kérdezőt sajnáljam jobban
2022. márc. 12. 11:20
 17/24 anonim válasza:
49%
Magadat
2022. márc. 12. 13:33
 18/24 anonim ***** válasza:
32%

😎 Jól nézek ki 😉

😗 Rajtam , nincs mit sajnálni (nincs mit sajnáltatnom magamon) 😉

🙃 Azt meghagyom neked 🙃

2022. márc. 12. 14:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Egy fej nélküli, felöltözött képet oldalról nyugodtan feltehetnél, mert ha ennyien mondják biztos van valami gebasz. Vagy kövér vagy, vagy az arányaid gázosak.
2022. márc. 12. 14:54
 20/24 anonim válasza:
55%

A saját szocproblémáikat valószínűleg rajtaad akarják levezetni ilyen esetekben elég sokszor a bántőnak/csúfolónak van baja saját magával és ő ezt így komunikálja/vezeti le magának , hogy te sokkal rondább vagggy náluk

ha meg nem csak egyszerűen ilyen a természetük akkor is valakivel beszélniük kéne.....

2022. márc. 12. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!