Miért piszkálnak mindig a lányok?
Kérdező, miket eszel és miket mozogsz?
Ha nem osztasz meg magadról infókat, így reális véleményt se tudunk mondani.
Kérdező, én is hasonló cipőben jártam, csak én az apámtól és a húgomtól kaptam meg, hogy mekkora a fenekem. Engem is tökre zavart és igyekeztem elrejteni. Ez még gimis koromban volt.
Azóta eltelt 5 év s tudod mire jöttem rá?! Hogy marha jól nézek ki és a nagy fenék sokkal jobban tetszik, mint a kicsi. Régen én is olvasgattam gyakorin, hogy dehát ezt a férfiak imádják, ez a szép, stb, nekem akkor sem tetszett. Ma meg már azt látom youtubeon, hogy mindenki fenékre edz, hogy minél nagyobb és formásabb legyen és ha ránézek egy kis fenekű nőre, akkor megállapítom, hogy ami nekem van, az igenis jobban tetszik, mint a picike.
Szóval ha ilyen a genetikád, akkor az elfogadáson kívül még annyit tehetsz, hogy rágyúrgy picit és akkor még extrább lesz :D
😎 Jól nézek ki 😉
😗 Rajtam , nincs mit sajnálni (nincs mit sajnáltatnom magamon) 😉
🙃 Azt meghagyom neked 🙃
A saját szocproblémáikat valószínűleg rajtaad akarják levezetni ilyen esetekben elég sokszor a bántőnak/csúfolónak van baja saját magával és ő ezt így komunikálja/vezeti le magának , hogy te sokkal rondább vagggy náluk
ha meg nem csak egyszerűen ilyen a természetük akkor is valakivel beszélniük kéne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!