2/7 anonim válasza:
Elismerésem a kitartásáért, de tanácsot nem kérnék tőle.
3/7 anonim válasza:
Nagyon fiatal lány még és nem kellett volna ennyire kitennie magát a nagyvilág véleményének. Viszont nagyon jó példa a fiatal lányoknak, mert tanul, edz, folyamatosan fejleszti magát és őszintén elmondja, hogy néha a háta közepére se kívánja ezt, de mégis csinálja, mert van célja. A szépészeti átalakítások miatt lehetne kritizálni, de szerintem csak túl fiatal és nem tudja kezelni a negatív kritikákat és folyamatosan jobb akar lenni. Vannak borzasztó tanácsai és a folyamatos reklám sem túl szimpatikus, de én ezeket betudom annak, hogy fiatal még.
4/7 anonim válasza:
Elképesztően kitartó lány az edzés és táplálkozás terén. Ilyen szempontból felnézek rá. Másrészt a szépészeti beavatkozásait én sem értem, de az már az ő dolga
5/7 anonim válasza:
Nem a legszebb lány itthon az utcán közlekedés közbe egy tucat nála szebb lányt találsz.
6/7 anonim válasza:
Példaértékű a kitartása, de nem ért annyira ehhez a sporthoz és ennek ellenére folyamatosan önti, oktatja. Tanácsot én sem kérnék tőle, hiába néz ki jól, de irigylem a kitartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!