Tudnátok mondani diéta programokat, amik jók és beváltak?
Semmi szükség ezekre, drágák, jó esetben nem használnak, rossz esetben tönkrevágják az egészséged.
Egy egeszséges, kiegyensulyozott, kalóriadeficites diéta miért nem jó?
nézd meg a challange diétát, csak a drinkek nélkül. azok helyett egyél egy kb 250 kalóriás étkezést (pl zöldség + hummuzs, tórökrém gyümölcsökkel stb). az egész challenge azon alapszik, hoyg iszod azt a hülyeséget, aminek el se merd olvasni az összetevőlistáját és mindemellett egy nagyons zigorú online ingyenesen letölthető étrend. ami szerintem elég unalmas, egysíkú és vitamin szempontból se tökéletesen összeállított
a turbódiétát is írhatnám, de az ugyanez a marhaság. egyél keveset és mellett étkezéshelyett igyál egy kis kalóriás löttyöt. ez ugyanúgy azon alapszik hogy így összességében kevesebb kalóriát viszel be
norbi ugyanez, csak ott még a szénhdirtátartalom is csökkentve van, ami mellesleg nem is mindenkinek válik be. én pl két hete voltam kontrollona dietetikusomnál, és pont zsíszegény diétát javasolt, több szénhidráttal. mások vagyunk. azon kívül meg ugye a norbis cuccok is arra mennek rá, hogy cöskkentett kalória, menyniségbeli korlátozások tehát összességében --> kevesebb kalória
ami nekem bevált (-28kg)
kalóriaszámlálás (5 kilók leadásaként újraszámolva a szükségletemet), heti 2 edzés, sok folyadék, minden étkezés mellé zöldség, a középpontban gabonák, teljes kiőrlésű kenyér, sovány tejtermékek és sovány húsok
ennyi a titka az egésznek
ha pedig te vagy aki hetek óta kérdezgeti a ketot, a keto light termékek hatásosságát és társai, akkor annyit tudok modnani, hogy most azonnal hagyd abba a könnyebb utak keresését, mert olyan nincs és ne halogasd, hogy htáha csoda történik és kérdések kiirogatásától lefogysz, hanem ha még nem vacsoráztál, akkor ma estétől, ha már igen, akkor holnap reggeltől kezdj el egészségesen, mértéktartóan étkezni
(saját tapasztalat sajnos)
- ha meg nem te vagy az a kérdéskiíró akkor bocsi
Sok víz,2-3 liter, sovány húsok, tojás, saláta, gyümölcsök. Ezek kombinációjából 100 féle változatos finomságot lehet készíteni.
Január óta -8 kiló, cserébe no kenyér, no cukor. Sok kávét, teát iszom amúgy, néha étcsoki. Ehetsz egyébként pacalt is körömmel, amíg kalóriadeficit van! Ja, nem sportolok semmit, csak kicsit tudatosabban odafigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!