38 kg-san már nagyon csont sovány lennék? 153 cm/L,19 éves.
Valószínűleg igen. Viszont van aki nem nézne ki úgy.
Ő 149cm és 40kg: [link]
Sovány? Nagyon is, de nem csontsovány. 153 centihez átszámolva ez kb. 45 kg-ot jelent. Ennél ne akarj soványabb lenni semmiképp, nem egészséges.
Teljesen mindegy, úgyis le fogsz fogyni.
Én 35 kg-ig mentem le, és majdnem belehaltam. Az élet is fájt, 5 méter után nem bírtam menni, stb...
Mondhatnám, hogy ne csináld, de majd a saját károdon megtanulod (vagy készíthetik a koporsót neked)
Hogy lenne már testalkat kérdése a 38 kiló????
Hogy lehet erre bátorítani egy 19éves nőt??
Normális vagy?
#18: Ezt a #17-nek írtad? Szerintem senki sem bátorította a kérdezőt. Vagy lehet hogy azt már törölték?
És igen, testalkat kérdése. Példa: [link] Ő itt 40 kg körül van, 160 cm körüli testmagassággal. Egy 153 cm magas nő 38 kg-mal, nála "kövérebb" lenne. Nem gondolom, hogy ez már a csontsovány kategória. Szóval igen is testalkat kérdése. Én 164 cm vagyok, egyszer fogytam le 51 kg-ra, akkor már kilátszottak a bordáim, soványabb voltam mint az előbbi képen a nő. Egy kilogramm értékhez nem tudunk pontosan kinézetet társítani fejben, kívülről ugyanúgy kinéző emberek között is lehetnek nagy súlybeli eltérések. 153 centihez 38 kg mindenképp sovány, de még lehet hogy nem csontsovány, lehet hogy egészséges. De lehet hogy már 48 kg-os testsúly is túl alacsony. Nem lehet látatlanba megmondani. Kérdező rakj fel képet a mostani 44 kg-os állapotodban, akkor meg tudjuk mondani, hogy ahhoz képest a 38 kg milyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!