Szerintetek ez sok volt vacsira?
Figyelt kérdés
Grammokat ne is kérdezzetek…nem mértem sajnos.
De úgy megkívántam..és benyomtam az egészet.
Szerintetek ez így ránézésre nagyjából hány kalória lehetett?
( az hummus a közepén, oldalt meg quinoa)
2022. jan. 28. 19:47
11/17 anonim válasza:
Jól néz ki, de nekem fél fogamra sem lenne elég. 2000 kalóriával fogyok, ezt enném vacsira éhenhalnék.
12/17 anonim válasza:
#11 és akkor miket eszel vacsira? Ami még 2000-be belefér
13/17 anonim válasza:
Azért nagyon kevesen fogynak 2000rel is, ne állítsuk be azt az alapnak.
14/17 anonim válasza:
#12 pur pur kenyér, cottage cheese/sajtkrém, pulyka/csirkemellsonka, sajt, tojás, zöldségek.
#13 2000 kalóriát szoktak mondani ugye egy átlag nő átlagos napi kalóriaszükségletének mozgás nélkül. Ha valaki e mellé még mozog is, akkor ezzel a mennyiséggel fogyni fog.
15/17 anonim válasza:
?? Mindenkinek más a kalóriaszükséglete, és a 2000 nagyon nem átlagos nőknél. Az enyém pl 1600 a súlytartó, 2000 ha sportolok is, sosem tudnék 2000rel fogyni.
16/17 anonim válasza:
Nekem 1900 az alap kalóriaszükségletem. 163cm/83kg
Tojasba meg sajtba sok kcal van, így én nem eszem vacsira
17/17 anonim válasza:
#15 pedig de, a 2000 teljesen átlagos. Bármelyik élelmiszer csomagolásán ezt találod, illetve most bírtam az adataimat egy random kalkulátorba (orvosi lexikon), még bőven 2000 fölött hozta ki a szükségletemet. Átállítottam mérsékelt aktivitásra (ami nem stimmel), még akkor is 1920 kcal kellene nekem súlytartáshoz. És ez teljesen átlagos érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!