Tudtok, vmi sós kaját ajánlani ami nem hízlal kicsit sem?
Figyelt kérdés
és ne puffasztott rizs!!:)2010. szept. 9. 22:25
1/9 anonim válasza:
eleve ott bukik meg az elképzelésed, hogy a nátrium víz visszatartást okoz én még diétán kívül időszakban sem használok sót, pl rízshez sem. ha mániád,egyél sós dolgokat, de ne számíts arra, hogy ez jó lesz neked.
2/9 anonim válasza:
Tojás bárhogyan,azt sózhatod,én is sózom.
3/9 A kérdező kommentje:
én pl nasira gondoltam
mikor édeset eszek akkor müzlit szek
de sóshoz van kedvem akkor mit?ropi? de az ...
2010. szept. 10. 06:07
4/9 anonim válasza:
Nasi ami nem hízlal? Nem nagyon van! Én mondjuk zöldséget nassolok, vagy fahéjas-édesítős almaszeleteket!
5/9 anonim válasza:
Nézd végig az összes chips-et, hogy melyikben van kevesebb kalória. Jobb ötletem nincs :)
6/9 anonim válasza:
Szotyi, sósmogyoró, de mondjuk fél maroknyi.Attól a világon semmi nem fog történni a súlyoddal.
7/9 anonim válasza:
Verdás, ToyStory-s,Hannah Montana-s chipsbe minimális zsírtartalom van...állítólag:)
8/9 anonim válasza:
Az első megválaszolta a kérdést. Fából vaskarika, ha te sós ételt akarsz enni, ami nem hízlal kicsit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!