Szerintetek ez így hatékony lehet?
Letöltöttem 4 féle fitnesz applikációt: egy full body, egy has, egy fenék-comb és egy súlyzós appot. Ezek összevetve kb. napi 40-50 perces edzést jelentenek. Tudom, hogy egy-egy app önmagában lepkef**g, de ezeket egymás után lenyomva szerintetek van értelme? A 3.napnál.tartok, kellemesen elfáraszt, kis izomláz is jelentkezett, de abszolút nem teljesíthetetlen. Étkezésre odafigyeléssel meglátszik majd rajtam? (168 cm, 69 kg lány)
Köszi!
Zöldségek: uborka, paradicsom, lila hagyma, savanyú uborka, cékla, káposzta (nyersen, szecskázva)
Tejtermékek: túró, sajt, vaj (kenéshez)
Pékáru: főleg tk. szendvicskenyér, alkalmanként 1-2 szelet, pirítósnak (reggeli, uzsonna)
Tojás főzve, rántottának (pici olajon)
Főtt tészta kb. félmaroknyi (megfőzve)
Gomba
Gyümölcs: narancs, alma, banán, datolya (tízóraira, uzsonnára)
Ja, húsból a feldolgozottakat szeretem sajnos, de igyekszem kevesebbet (virsli, szalámi).
Bab, borsó, lencse
Tonhalkonzerv (sós lében)
ez í]y egyben totál rendben lesz, egészséges fogyás, jobb állóképesség és fejlődés
hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!