Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma volt egy csalónapom. Ha...

Ma volt egy csalónapom. Ha ezer kalóriaegetős edzést csinálok,akkor olyan mintha meg sem ettem volna?

Figyelt kérdés
Ha elégetek ezer kalóriát akkor a napi súlytartó deficitemben leszek. Ha elégetem és megcsinálom ezt az edzést akkor tutira olyan mintha meg sem ettem volna azt az ételt?
2022. jan. 13. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen eredményes volt. Eddig is tartottam havi 2 csalonapot,es nem hiztam,biztosan most sem lesz baj.
2022. jan. 13. 15:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon elmentünk az edzések felé a válaszokban, az általános tanács persze az, hogy nem is kell keresni 1000 kalóriás nemlétező edzéseket, hanem el kell engedni, holnap folytatod.
2022. jan. 13. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:

1000 kalória elégetéséhez minimum 2 óra edzés szükséges,kardió és erősítő is, hogy felmenjen a pulzus a magas intenzitás miatt. De ez függ attól is hogy mennyi a táplálék beviteled előtte, jelenlegi állapotod is.

Nekem egy magas intenzitású edzés alatt, amibe van erőkifejtés, megy el 1 óra alatt 5-600 kalória között. de van amikor csak 450 körül van, ha épp nem vagyok olyan formában.

2022. jan. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!