Szerintetek ez így jó?
Figyelt kérdés
Valahogyan a kezdetektől kezdve nem tudom elfogadni magam de azt tudni kell hogy alapból úgy születtem hogy nem egy vékony testalkatú vagyok, hanem van rajtam egy kis felesleg. Most jelenleg 76 kg vagyok és 168cm. Szerintetek ehez a magassághoz ez jó vagy pár kg érdemes lenne leadni? Mert pl sok helyen olvastam hogy az annyira nem vészes csak azt a súlyt kell tartani.2021. dec. 29. 16:33
1/2 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hány éves vagy, de ez semmiképp nem ideális.
Nem néhány kg-ról van szó, minimum 10kg amit meg kellene céloznod, ha zavar a jelenlegi helyzet.
2/2 anonim válasza:
nagyon függ az alkatodtól és egyben a sport múltadtól
átlagos testalkatot nézve ez kcisit sok, az ideális tartomány 56 és 70 kg között lenne, de ez tényleg csak átlag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!