Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kellene...

Szerintetek mennyit kellene még fogynom?

Figyelt kérdés

Egy éve hormonális betegség miatt nagyon meghíztam, 101 kg voltam. Egy év alatt sikerült 20 kg-ot leadnom.

163 cm/ 81 kg

22/N

2021. dec. 5. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Elsőnek is, gratulálok a 20 kilóhoz! Kérdésedre válaszolva, szerintem egy 20-ast még le kéne adni, és akkor már az egészséges kategóriába tartoznál (BMI szerint), de ugye nőknél mindig a magasság-110-et mondják, ami persze csak egy szám, de ugye az alapján 53 kg körül kéne lenned. De persze az csak egy szám, szóval én pont azért mondom azt, hogy szerintem elsőnek az egészséges testsúly elérése törekedj, szóval ilyen 63-65 kg az már tök jó, és utána ha nem vagy megelégedve a kinézeteddel, akkor még pár kilót leadsz majd.
2021. dec. 5. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
55-60 kiló körül lenne tökéletes a súlyod a 163 centihez
2021. dec. 5. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, amúgy nem kell magasság - 110, két barátnőm is van aki több annál és vékonyak. Egyikük 170/65, másik 160/54 és tök vékonyak. Magasság - 105 bőven elég szerintem.
2021. dec. 5. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szuper vagy, gratula!

sajnos kép nélkül lehetetlen megmondani. sportoltál vagy nem, egészségesen is ettél vagy keveset. ugye ezek megltászanak a bőrön, izom-zsír arány sem mindegy.

szóval a helyedben rászsánnék 5 ezer forintot és elmennék egy inbody felmérésre hogy lássam kb hol állok, és az alapján állíanék következő célt

én is nagy súlyról indutlam (153 cm és 94 kg; 70,1 kg-mal mentem el egy év után ilyen mérésre és sajnos még akkor is egészségtelenül elhízott voltam. azóta 67 kg vagyok, de 9 kg zsírral kevesebb van rajtam, rengeteg izmot sezdtem fel)

szóval sajnos súlyból és magasságból ezt nem lehet megmondani

ami meg még mindig fontos az egészsgéen túl, hogy te hogy érzed jól magad

2021. dec. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!