Szerintetek sikerülhet?
Figyelt kérdés
Jelenleg majdnem 100kg vagyok, 165cm-vel. Tudom tudom, ne bánts.
Alma alakom van, nagy cici, hatalmas has, nulla fenék, vékony lábak.
Azzal tisztában vagyok, hogy először kalóriaszegény étrenddel és aerob edzésekkel kell zsírt égetnem.
DE! Szerintetek ebből az alakból lehet valaha “körte” alak. Szép kerek fenék?
Ha van valakinek sztorija, hogy hogyan sikerült elhízottból bomba alakot csinálnia az leírná a lépéseket?
Milyen edzésformákat követett?
2021. nov. 30. 18:00
1/6 anonim válasza:
Hát, nem 15 perc "fenékerősítéssel" kell operálni, hanem nagy súlyokkal dolgozva megdolgozni az egész testet és hangsúlyozottan a feneket egy teremben. Baromi nagy meló, kitartást és következetességet igényel, és nagyon hosszú ideig tart (több év).
2/6 anonim válasza:
Mire megöregszel bomba leszel! 😀
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg odateszed magad, akkor néhány év alatt sikerülhet.
4/6 anonim válasza:
Ajánlom a Paleo és keto diétát. Kis időn belül semmi éhezés mellett sok minusz kiló
5/6 anonim válasza:
Genetikát megerőszakolni nem lehet (lsd. Chris Hemsworth, aki felsőtestre jól izmosodik, viszont pipaszár lábai vannak), de formásabb tested lehet, ha nem is lesz igazán körtés; viszont ahhoz sokat kell farizomra erősíteni, nagy súllyal, ismétléssel és jó étrenddel.
6/6 anonim válasza:
Alma alkatból nem lesz körte. A túlsúlyodtól megszabadulhatsz, és a testeden is formásíthatsz sokat, de ne legyenek magaddal szemben irreális elvárásaid, mert így az elért eredményeknek sem fogsz örülni, csak végtelen frusztráció veszi kezdetét, értelmetlen diétákkal, önsanyargatással. Ne valaki másnak az alakja legyen a cél, hanem a sajátodból próbálj minél többet kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!