Könyv, ami egy teljes, több hónapos alakformáló-programot ír le étkezéssel és edzéssel együtt?
Legfeljebb 5 kgtól szeretnék megszabadulni, de feszes és formás testre vágyom. Ezért hajlandó vagyok több hónapos, akár egy éves programot is végigcsinálni és persze utána is karban tratni magam.
De egyedül nehéz ezt összeszedni szóval kéne valami ami hónapról hjónapra összeállított étkezéssel és tornagyakorlatokkal szolgál.
Utam a csúcsra pl.
A feszes testhez fehérjedús étkezés és súlyzós edzés kell.Nézz utána a fitnesz modellek étkezésének,edzésének,tele van vele a net.
Az étkezés meg?Írsz egy diétát és minden nap ugyanazt eszed,amíg el nem éred,hogy csökkenjen a testzsír.Utána belövöd a napi ch-t,hogy tartsd a súlyod és készen vagy.
Ha ilyen elszánt vagy,személyi edző simán felkészít fitnesz versenyre is akár.
Aki minden nap ugyanazt eszi, az mazohista. Legkésőbb 3. nap elhánynám magam evés helyett. (Bocs!)
Újságosnál lehet még kapni (legtöbb helyen leárazva) az Alakreform c. újságot. Az eredeti ára 700 Ft körül van. 1 havi kaja és mozgás van benne. Igaz, hogy Réka jegyzi, de ez nem von le az értékéből, nagyon jó ötletek vannak benne, könnyen elkészíthető kajákkal. Én emiatt vettem meg, mert már semmit nem tudtam kitalálni. Viszont ne vedd meg a norbis cuccokat hozzá, hagyományos tejfölből, mustárból, teljes kiörl. lisztből ugyanolyan jó lesz.
5 kg nem sok, ha tornázol is (edzés is van minden napra benne), szerintem 1 hónap alatt lemegy. Max. 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!