Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevés evéssel 20 nap alatt -5...

Kevés evéssel 20 nap alatt -5 kg. Normális?

Figyelt kérdés
Depresszióból. Nem direkt vonom el, egyszerűen nincs étvágyam (szakítás).
2021. nov. 25. 23:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mennyi az a nagyon kevés evés?
2021. nov. 25. 23:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Nov. 14. óta nem ettem főtt ételt, igaz, akkor is csak kb. napi egyszer ettem. Azóta napi szinten 4 szelet májkrémes pirítós, 2 naponta 100 g zabkása is, ma egyik sem, hanem ettem egy csomag csipszet két túró rudival. Délelőtt nuku kaja, úgy 1 körül kezdem érezni, hogy kéne valami. Ha nincs második, akkor ilyenkor 2-ig megeszem, ami van, és aztán nincs több kaja. Székletem se sok.
2021. nov. 25. 23:24
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Inkább sportolásba, kirándulásba, moziba fojtsd a szerelmi bánatodat, ne önsanyargatásba. Az evés is élvezet, találd meg benne az örömet.
2021. nov. 26. 00:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem szándékosan éhezek. Volt, hogy öklendezve keltem, annyira nem tudtam reggel enni, figyelmeztetett a testem, hogy ne is próbáljam. Egy pohár víz a reggelim.
2021. nov. 26. 00:26
 5/16 anonim ***** válasza:

Akkor először a víz helyett próbálj meg mézes teát vagy tejet/kakaót inni, az is kalória. Most hány kiló vagy? Nem mindegy, hogy 50 kg-ból kezdtél el fogyni vagy 90-ből.

Remélem hamarosan jobban leszel.

2021. nov. 26. 10:55
 6/16 A kérdező kommentje:
72-ről 67
2021. nov. 26. 11:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy ez így tarthatatlan, erőltesd meg magad. Falatonként, könnyű kaját, kekszet, rizst, krumplit és főleg gyümölcsöt. Tudatosan tudod uralni a testedet.
2021. nov. 26. 11:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ha hajlamos vagy a hízásra könnyen visszajöhet, akár több is.
2021. nov. 26. 12:06
 9/16 anonim válasza:
100%

Én más okokból de évek óta nem eszek főtt kaját csak szendvicset, chips az befigyel meg a szotyi. Energiaitalt is ritkán iszok de azt is reggel kb az a reggelim. Napi 1x talán eszek.

Nekem az anyagiak miatt van ez.

De próbálj meg kis adagokat enni, egy hulye se érdemli meg h ezt tedd magaddal!

2021. nov. 26. 12:12
 10/16 anonim ***** válasza:
20%
Én sima víz helyett citromos vizet próbálnék meg a helyedben inni reggel, rendes citrommal, nem bolti lével. Ez méregtelenít is és az emésztésednek is tud segíteni. Emellett elkezdenék egy jobbfajta probiotikum kúrát (pl. Protexin). Önmagában nem az a fő baj, hogy ennyit fogytál ennyi idő alatt, hanem hogy miért vagy ilyen étvágytalan, hogy öklendezve kelsz és nem nagyon eszel, a fogyás az csak következmény. Ezeknek a tüneteknek kellene utána járni, ha max 1-2 hét alatt nem segít, amit mondtam, akkor az orvosi kivizsgálás a következő lépés. Mert ez így biztosan nem normális.
2021. nov. 26. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!