Miért érzem ezt?
Kényszert érzek arra, hogy olyan vékonyra fogyjak, hogy látszódjanak a bordáim.
Tudom, hogy ez nem normális, de fogalmam sincs miért tetszik ez.
Szia!
Mindenképpen segítséget kérnék a helyedben egy szakembertől, tapasztalatból mondom. Addig jó amíg még látod, hogy baj van ezzel a mentalitással. Hogyha most nem teszel valamit az ilyesmi gondolkodás ellen, el fog indulni a hólabda effektus és eléggé mélyen belefogsz zuhanni egy evés zavarba.
Az evészavarok nem abból állnak, amit Tumblren vagy Instagramon látsz, nagyon egészségtelen szokásokkal tartják fent ezt a glamorizált, alultáplált kinézetet. Azt ajánlom, hogy most keress egy felnőttet, akiben megbízol és beszélj neki erről, mielőtt önleépítő tevékenységekbe kezdesz.
14 éves koromban 1 évet töltöttem ilyen állapotban, és sok dologtól elbúcsúztam: egészséges kapcsolat a családommal, legjobb barátaim, mert semmire nem volt energiám, főleg arra nem, hogy időt töltsek velük, és a hobbijaimat is megvonták tőlem, amíg nem szedtem rendbe magamat.
Most 18 éves vagyok és a mai napig visszaköszön rengeteg dolog, amit akkor mondtam és csináltam, és irigylem azokat az embereket, akiknek egészséges kapcsolatuk van a testükkel, az evéssel és az edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!