Kb 35 kiló fogyás után lógni fog az arcbőr?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb.35-max 40 kiló felesleg jött rám 2 éve hormonzavar miatt. Most beállították végre gyógyszerrel,sportolok és helyesen étkezem.
Ha sikerül leadni ezt a súlyt,lehet hogy a hasamon lógni fog,de az nem zavar legfeljebb megműttetem ha nagyon gázos. De engem az érdekelne,fogyásnál az arcbőr is megereszkedik vagy nincs hozzá köze? 22 éves vagyok.
Köszönöm!
2021. nov. 11. 09:15
1/12 anonim válasza:
Szerintem az arcon nagyon extrém esetben ereszkedik csak meg láthatóan. Pl. van az a sorozat, a 'My 600-lb life', ugye ahol a benne levő szereplők 270 kg körül vannak. Na, én abban a sorozatban láttam csak olyat, hogy megereszkedett nagyon láthatóan az arcbőr. De amúgy én pl. eddig 35 kg-t fogytam, 10 van hátra, a bőrömnek semmi baja. :)
2/12 anonim válasza:
Okés hogy híztál 40 kilót de mennyi ment az arcodra?
22 évesen még elég elasztikus a bőröd. Ha lenne extra bőr az is a tokán lenne ha most van nagy tokád
3/12 anonim válasza:
Ha nem fogsz túl gyorsan (hormonporbléma mellett gondolom ez a veszély nem fenyeget), akkor fiatalon tök jó esélyed van, hogy nem fog. Én is 22 évesen fogytam sokat, bár csak 20 kilót, de a bőrömön az égvilágon semmi nem látszik belőle. Esetleg vehetsz kollagént, ha pár naponta iszogatsz belőle egy adagot, ártani nem fog, és az is segít ebben.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen kollagent tolom ezerrel. Nincs tokam :D az arcom viszont husisabb azért
2021. nov. 11. 12:28
5/12 anonim válasza:
Lógni fog. És nem csak az arcbőr.
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, miből gondolod? Tapasztalat vagy csak úgy? Köszi :)
2021. nov. 11. 14:52
7/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen fiatalon még nem, hajrá :)
8/12 anonim válasza:
Még a lógó arcbőr os jobb, mint a malacpofa. 30 kilótfogytam, ha nevetek, látszik, hogy több a bőr, mint normális.
9/12 anonim válasza:
Fiatal vagy, ráadásul az arcodon nagyon lassú lesz a súlycsökkenés, nem kell emiatt aggódnod.
10/12 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek. Én 103 kilót fogytam összesen és nem lóg az arcbőröm sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!