Mit tegyek? Hogy legyen több önuralmam?
Elso, te mar annyiszor buszken leirtad hogy sikerult anyukadat lefogyasztanod, ird mar le, hogy mit csinaltal, mi a titok? Legyszi, fogyassz le minket is, koszi! Kivancsian varjuk amit irsz!
Kerdezo, szerintem a penteki kajalas azert van, mert egesz heten kiehezel, es ezt penteken mar nem birod tovabb. Ennyi.
Az a helyzet, hogy egyrészt tudni kell az életmódotokat, életkorotokat, a súlytöbblet mennyiségét (testalkat, magasság, súly), van-e egyéb betegség, ami módosító tényezőként hat (mint pl. a cukor), a nemek is módosító tényezők. A hagyományos diéta nagyon sokaknak nem válik be, és a hagyományos koplalás nem egészséges. Én anyukámat személyesen kontrolláltam, nála nagyon nehéz volt a dolog, mert ő nagyon stresszes munkát végez, és az evés egy pótcselekvés volt, de 1 év alatt így is lement neki 30 kiló.
Mivel ez egy anonim oldal és senki nem köteles itt ecsetelgetni a személyes adatait, én úgy gondolom, ez azért egy privát dolog, és a részletek nem tartoznak a közvéleményre. Van egy mailcímem, amit kifejezetten erre használok, hogy ha segítség kell valakinek, azon fel lehet venni a kapcsolatot, nem csak ebben, más téren is (1 ember már igénybe vette innen, és neki tudtam is segíteni hatékonyan).
Ha bárki szeretné, írjon nekem ide, élő cím, le lehet tesztelni, mindenkinek válaszolok: helpyou@anonym.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!