Milyen fehérjeport használjak?
Több mint két éve tart az életmódváltásom, egészséges étrend, kalória és makrotápanyagszámlálás, het 3x sport.Ebben nem kérek tanácsot.
A fehérjebevitel viszint mindig problémás volt, főleg hogy édesszájú vagyok (cukrot nem eszem), de már a túrót, tojást, szárnyasokat, karajt, sonkát is meguntam. De ch-zsír rendben, fehérje is nagyrészt, de napi 20-30 grammot hozzáadnék.
Amit keresek:
- Édes és sós ételekbe is betehető legyen, amit keverhetek pl cukormentes sütikhez, zabkásába vagy palacsinta tésztájába, vagy akár fasírtba. És lehetőleg jól felszívódó teljes értékű fehérje, nagyrészt íztelen.
Vagy
- édes, de ez se szemét összetevőkből (édesítőből próbálok steviát vagy eritritet enni amikor csak lehet, pl szukralóztól rosszul is vagyok; jól felszívódó; natúrabb íz (csoki/vaníla, de nem málnás sajttorta; és legyen finom)
Ár nem számît, mert keveset enném és fontosabb hogy minőségi összetevők legyenek plusz jól használható a konyhában (minden étkezést magamra főzök)
23N
Fúj, ne is mondd, nekem is hányingerem van az ízesítettektől. Amikor fehérjézni kezdtem, akkor vettem egy adag vaníliásat a Dechatlonban, még az elején egész jól meg bírtam inni, aztán ahogy teltek a hetek, úgy csúszott le egyre nehezebben. Ma már a gondolattól is borzongok, hát még ha beleszagolok... :D
Szerintem émelyítően édesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!