Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fehérjeport használjak?

Milyen fehérjeport használjak?

Figyelt kérdés

Több mint két éve tart az életmódváltásom, egészséges étrend, kalória és makrotápanyagszámlálás, het 3x sport.Ebben nem kérek tanácsot.

A fehérjebevitel viszint mindig problémás volt, főleg hogy édesszájú vagyok (cukrot nem eszem), de már a túrót, tojást, szárnyasokat, karajt, sonkát is meguntam. De ch-zsír rendben, fehérje is nagyrészt, de napi 20-30 grammot hozzáadnék.

Amit keresek:

- Édes és sós ételekbe is betehető legyen, amit keverhetek pl cukormentes sütikhez, zabkásába vagy palacsinta tésztájába, vagy akár fasírtba. És lehetőleg jól felszívódó teljes értékű fehérje, nagyrészt íztelen.

Vagy

- édes, de ez se szemét összetevőkből (édesítőből próbálok steviát vagy eritritet enni amikor csak lehet, pl szukralóztól rosszul is vagyok; jól felszívódó; natúrabb íz (csoki/vaníla, de nem málnás sajttorta; és legyen finom)

Ár nem számît, mert keveset enném és fontosabb hogy minőségi összetevők legyenek plusz jól használható a konyhában (minden étkezést magamra főzök)

23N

2021. okt. 22. 10:57
1 2
 11/17 Miss Endzsi ***** válasza:
Optimumot mibe használod?
2021. okt. 22. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Smoothieba, zabkásába, matcha lattéba, salátaöntetbe, joghurtba, túróba szoktam keverni. Mikor mit eszek
2021. okt. 23. 07:18
 13/17 Miss Endzsi ***** válasza:
És tényleg nem igen érezni utóízt?
2021. okt. 23. 09:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Utóíze sincsen és az ételek állagán sem érzem, hogy van bennük valami por. A többi kipróbált fehérjénél lehetett érezni az állagán is, hogy valami ropogós, poros akármi van benne. Nehéz leírni, hogy pontosan milyen, de talán el tudod képzelni, ha próbáltad már ilyen dolgokba keverni a fehérjét.
2021. okt. 23. 10:09
 15/17 Miss Endzsi ***** válasza:
Akkor ezt kipróbálom, már hányingerem van a kedvenc ízemtől is.
2021. okt. 23. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Fúj, ne is mondd, nekem is hányingerem van az ízesítettektől. Amikor fehérjézni kezdtem, akkor vettem egy adag vaníliásat a Dechatlonban, még az elején egész jól meg bírtam inni, aztán ahogy teltek a hetek, úgy csúszott le egyre nehezebben. Ma már a gondolattól is borzongok, hát még ha beleszagolok... :D

Szerintem émelyítően édesek.

2021. okt. 23. 11:29
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindnekinek! szerintem egy nutriversumos izesitetlent és egy myproteines steviával ízesítettet fogok kipróbálni
2021. okt. 23. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!