Én úgy hívom, hogy víz. Ha éhes vagyok, szimplán csak megiszom egy jó nagy pohárral, máris telítődöm és elmúlik az étvágyam.
2021. szept. 6. 09:31
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a módszer hosszú távon nálam nem be. :-(
2021. szept. 6. 09:40
3/9 anonim válasza:
Akkor mondok még egy másik módszeremet: Minden fejben dől el! Ha agyban nem vagy rendben, akkor minden veszve van.
Kollégáim is csodálkoznak, hogy hogy bírom ki, hogy én délután 5 után nem eszem semmit. Mondom, mert én így döntöttem, fejben rendbe tettem a dolgokat. Minden csak akarat és elhatározás kérdése.
2021. szept. 6. 09:47
4/9 A kérdező kommentje:
Irigyellek!
2021. szept. 6. 09:48
5/9 anonim válasza:
Nem irigyelni kell, hanem mindent elkövetni azért, hogy neked jó legyen és nem ilyen bogyókban bízni, amiknek úgysincs semmi jótékony hatása, csak káros a szervezetre nézve és megkönnyíti a pénztárcádat.
Te is ugyanezt el tudnád érni, ha akarnád és tennél is érte. Minden csak tőled függ! :)
2021. szept. 6. 09:51
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Ez is kell hozzá! Mások vagyunk így továbbra is szükségem lenne az információra, hogy ismertek e ilyen szert!?
2021. szept. 6. 10:01
7/9 anonim válasza:
Én útifűmaghéjat, lenmagpelyhet vagy konjaklisztet szoktam egy pohár vízben elkeverni, és utána még egy pohár vizet iszom rá.
Az éhséget is elveszi, az emésztésnek is jót tesz a rostok miatt. lenmag meg még omega3 forrás is.
2021. szept. 6. 11:06
8/9 anonim válasza:
Agybaj... Ha éhes vagy, az okkal van. Nem jó a diétád, nem megfelelő a kalóriabeviteled. Ha pedig mentálisan vagy ráállva az evésre, akkor vegyél be rá tictac-ot rá, a placebo ugyanúgy meglesz. Általánosságban a több rost fogyasztásával, megfelelően elosztott, kiszámolt étrend mellett nem leszel éhes, amikor nincs rá szüksége a szervezetednek. Ha anyagcsere gondod van, ami éhséget okoz, azzal orvoshoz kell fordulni.
2021. szept. 7. 10:39
9/9 anonim válasza:
Én korpatablettát szoktam bevenni, igaz én az emésztés javítására, de utána nem vagyok éhes órákig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!