Milyen a testalkatom?
Mindenre van magyarázat és a te életed, nem fogok köpködni, tartás oké, felesleg oké, környezet oké (nem tudni, hol lőtted a képeket), nyaklánc oké (ízlés kérdése).
De hogy lehet ennyire gusztustalan hónaljad? Férfiként kérdezem. A szőrösségéről nem tehetsz, de arról igen, hogy növeszted. Dezodorozni sem tudod normálisan, szerintem 0-24 büdös és téged nem zavar. Ha nem is borotválod, oké, de komolyan lusta vagy 2 hetente áttolni rajta a hajnyírót, ami 5-5 mp? Évente 2 perc, hajnyíró előszedéssel 5 perc. Bele sem merek gondolni, a farkad milyen...
Én jóval szőrösebb vagyok nálad, pl. a felkaromon még nő is, 1-2 havonta azon is áttolom. Hónaljon szerencsére alig van, de annyit sem tűrök. Pedig elhiheted, hogy nem vagyok metroszexuális.
A szőrös test férfias és nem is tehetünk róla. De egy határt átlépve illene itt-ott tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!