Milyen a testalkatom?
2021. aug. 27. 13:45
31/79 anonim válasza:
A lényeg hogy egészséged legyen.
32/79 anonim válasza:
Minek emelted kia kérdést, te erre vered, vagy mi? Mindenki kb ugyanazt válaszolta.
33/79 anonim válasza:
még mindig kövér vagy. így jobb?
34/79 anonim válasza:
Dagadt vagy. Nagy sörhassal, alulfejlett izomzattal.
35/79 anonim válasza:
Nem értem, mi a jó abban a kérdezőnek, hogy idegenekkel aláztatja magát.. egyértelműen előnytelen képek, le is írták páran, akkor ezek alapján kéne eldontened, hogy téged zavar-e vagy sem. Ha zavar, akkor sporttal, ch szegény étrenddel tudsz változtatni.
36/79 anonim válasza:
Szerintem átlagos. Ha a tartásod jobb lenne, fel se tűnne a hasad, de most nagyon görbén állsz, kinyomod a csípődet, eltolódik a súlypontod, ami hosszú távon sokkal egészségtelenebb, mint az az öt kiló plusz. A stria fogyás vagy hízás eredménye? Mi történt, hogy ilyen hirtelen változott a tested? Lelkileg rendben vagy? Kicsit olyan, mintha összeestél volna, pedig alapból nincs rossz testalkatod. Ha ráfeküdnél a vállaid edzésére, arányosabbnak tűnnél.
37/79 anonim válasza:
Azert ez kicsit több mint plusz 5 kiló.
39/79 anonim válasza:
Szerintem korosodó férfiaknál ez már nem olyan vészes testalkat, de tény, lehetne egészségesen táplálkozni.
40/79 A kérdező kommentje:
10éves koromban 1év alatt meghíztam 110+kg-ra orvosi dilettantizmus miatt, mert felnőtt szteroidos gyógyszert írtak fel,így lettek striák..Aztán abbahagytam a szedését, és kb 1,5 év alatt lefogytam 63kg-ra, de ez nem most volt.
Jelenleg 95-99között ingázom, mert antidepresszánst szedek.Ez nem szteroidos, de iszonyat lassan fogyok, aztán sitty-sutty vissza megy ha néhány nap nem tartom be rendesen a diétát.
Testartás 9év PC előtt :/
Lassan fel kell hoznom pincéből a fekvenyomópadot!?🧐😏
2022. jan. 23. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!