Inzulinrezisztencia esetén rendben van, hogy rosszul vagyok néhány ételtől?
Figyelt kérdés
Első étkezés után lépnek fel általában. Teljes kiőrlésű kenyeret eszem. Ma reggel a zabkásától (tejszín, víz, erithrit, fahéj) érzem magam nem túl jól. Kb. mintha részeg lennék.
A múltkor a paradicsomtól voltak ugyan azok a tünetek.
2021. aug. 26. 10:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem ennek nincs köze az inzulinrezisztenciához. Meg írtad, hogy első étkezés után lépnek fel általában. Szerintem szimplán reggel éhgyomorra szimplán nem esik jól neked az az adott kaja, amit eszel.
2/5 anonim válasza:
Vannak, akik nem bírják a zabkását, főleg nem reggel. Ha a tk kenyértől nem vagy rosszul, inkább azt edd!
3/5 anonim válasza:
Én soha életemben nem reggeliztem, csak kávét iszok. Ha bármit ennem kellene, biztos nem esne jól.
4/5 anonim válasza:
#3 pedig IR-eseknél fontos, hogy az ébredést követő egy órán belül egyenek vmi lassú felszívódásút. Orvos mondta. Mérted már reggel a vércukrodat? Akkor is megy fel, ha nem eszel semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!