Férfiaknak melyik diéta lehet ajánlott kb 5-10 kg elvesztésére?
Én elhagytam teljesen az édességet, chipset, édes löttyöket, mérsékeltem az alkoholt, és a kajánál odafigyeltem valamennyire, hogy ne egyek annyi zsíros kaját meg sültkrumplit, hamburgert pizzát, helyette csirkét salátával, zöldségekkel, teljes kiörlésű tésztát, halakat, hetente többször. De amúgy semmi extra, nem számoltam kalóriát, és azért nem mondtam le a kedvenc ételeimről se.
Simán lement 10 kiló így fél év alatt
7-es, egy irodai rabszolga mégis hogy dolgozzon 14 óra fizikai munkát? Mikor alszik olyankor? Vagy úgy érted mondjon fel és menjen el kőművesnek csak hogy lefogyjon 10 kilót, amit egyébként heti 3x1 óra futással és némi odafigyeléssel is simán elérne?
Persze bárki elmehet fizikai munkásnak, még jól is fizet, de ki kell tanulni hozzá szakmát, ami azért pár év, addig meg nincs bevételed. Olyan fizikai munka amihez nem kell szakma, az rosszabbul keres mint egy pénztáros, annak semmi értelme, akkor már jobb ha mondjuka saját kertedet ásod fel meg a saját házadat építgeted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!